23 / 04 / 2024

bahçeşehir asmalı sokaklar fiyat listesi

bahçeşehir asmalı sokaklar fiyat listesi

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Toplam arsa alanı 48 bin 327 metrekare olarak belirlenen proje 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar daire fiyatları!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Asmalı Sokaklar projesinde spor alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, Türk hamamı, peyzaj alanları yer alıyor

Asmalı Sokaklar Bahçeşehir ulaşım bilgileri!

Konut fiyatlarının 470 bin TL'den başlangıç gösterdiği Asmalı Sokaklar Bahçeşehir ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Projede yer alan konutların alan büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar'da 470 bin liradan başlayan fiyatlar!

Dekar Dk tarafından hayata geçirilen Bahçeşehir Asmalı Sokaklar projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Projede fiyatlar 470 bin liradan başlıyor..

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat listesi!

Konut sahibi olmak isteyenlerin banka kredisi kullanabildiği Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat listesi kapsamında dairelerin başlangıç fiyatı 470 bin TL olarak belirlendi. Proje, İstanbul Bahçeşehir'de konumlanıyor...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat!

Konut satışlarına devam edilen Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat listesine göre daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Bahçeşehir bölgesinde hayata geçiriliyor...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme planı!

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Dekar DK Asmalı Sokaklar kapsamında ayrıca 48 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme seçeneği de yapılıyor...

Dekar DK Asmalı Sokaklar ne zaman teslim?

İstanbul Bahçeşehir bölgesinde yaşama geçirilen Dekar DK Asmalı Sokaklar ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.

Dekar DK Asmalı Sokaklar ödemeleri!

Dairelerin alanlarının 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değiştiği Dekar DK Asmalı Sokaklar ödemeleri kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Projede teslimlerin 2015 yılında gerçekleşmesi planlanıyor...

Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat listesi!

100 adet konuttan oluşan Bahçeşehir Asmalı Sokaklar fiyat listesi için haberimizi okumanız yeterli. Projede; yüzme havuzu, spor alanları, otopark, dinlenme alanları, fitness center, oyun alanları yer alıyor...

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Dekar Yapı'dan Bahçeşehir'e 177 konutluk yeni proje geliyor!

Dekar Yapı, Asmalı Bahçe Şehir'e komşu olacak yeni projesi için çalışmalara başladığını duyurdu.

Asmalı Bahçe Şehir Projesi'nin satışları tamamlandı! 

Dekar Yapı imzasıyla Bahçeşehir’de hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir projesinin satışları tamamladı.

Asmalı Bahçe Şehir'in son etabı satışa çıktı!

Dekar Yapı imzalı Asmalı Bahçe Şehir projesinin son etabı satışa çıktı. Projede 15 yıla kadar yüzde 0,64 kredi faiziyle ev sahibi olunabiliyor.

Asmalı Bahçeşehir'de son etap satışları başladı!

Ulaşılabilir fiyatlarla bahçeli ev projeleri geliştirme konusunda gayrimenkul sektörünün öncü markası olan Dekar Yapı, Bahçeşehir’deki projesi Asmalı Bahçe Şehir’in son etap satışlarını gerçekleştiriyor. 

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de yüzde 0,89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Asmalı Bahçe Şehir projesi,  en büyük bahçeli konut projesi olarak sektörde yerini aldı. Projenin, Halkbank, Yapı Kredi ve İş Bankası ile gerçekleştirdiği anlaşma sonucu faiz oranları yüzde 0,89’a indirildi…

Asmalı Bahçe Şehir'in ikinci etabı teslim edildi!

91 bin metrekare büyüklüğünde bir arazide hayata geçirilen Asmalı Bahçe Şehir!de ikinci etap konut teslimleri başladı...

Asmalı Bahçe Şehir’de fiyatlar 690 bin TL'den başlıyor!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir ’de, 690 bin TL’den başlayan fiyatlarla hemen teslim bahçeli evlere kira öder gibi sahip olunabiliyor. 

Asmalı Bahçe Şehir ilk etap teslimleri zamanında başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş.’nin Demiröz Grup ortaklığı ile inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir'de ilk etap teslimleri tam zamanında başladı. 

Asmalı Bahçe Şehir'de 36 ay vade farksız kampanya!

Dekar Gayrimenkul’un Demiröz grup ortaklığı ile inşa ettiği ve bugüne kadar hayata geçirdiği en büyük bahçeli konut projesi “Asmalı Bahçe Şehir”de, 36 ay sıfır faiz kampanyası başladı.  

Asmalı Bahçe Şehir'de kredi faizleri sabitlendi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde banka kredisi faizi yüzde 0.99’da sabitlendi. Ayrıca sabitlenen fiyatlar üzerinden konut alımı yapanlara, ayrıca yüzde 10 indirim imkanı sağlanacak..

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi!

Asmalı Bahçe Şehir 2018 fiyat listesi peşinde minimum 614 bin TL'den başlıyor. Proje Bahçeşehir'de altı etap olarak hayata geçirildi...

bahçeşehir asmalı sokaklar fiyat listesi Haberi

bahçeşehir asmalı sokaklar fiyat listesi

Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi 22 blok halinde inşa ediliyor. Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede dairelerin büyüklükleri 123 metrekare ile 158 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar Dekar DK imzası ile yükseliyor. Dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği proje 48 bin 327 metrekare arsa alanına sahip. 


Asmalı Sokaklar Bahçeşehir'de çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, spor alanları, yüzme havuzu, otopark, güvenlik, peyzaj alanları, Türk hamamı gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. 


İstanbul'un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir bölgesinde yükselen Dekar DK Asmalı Sokaklar Projesi 'nde daire fiyatları 475 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 1 KDV uygulanıyor. 


Bahçeşehir Asmalı Sokaklar iletişim

Asmalı Sokaklar telefon numarası:0212 850 54 00

Web Adresi: www.asmalisokaklar.com

Özge...