20 / 04 / 2024

Bahçeşehir Park dükkan fiyatları

Bahçeşehir Park dükkan fiyatları

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Atmaca Grup iletişim!

Bahçeşehir Park Atmaca Grup iletişim ve fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Park projesinde 4+1 dairelerin fiyatları 1 milyon 700 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...

Bahçeşehir Park fiyat listesi!

Bahçeşehir Park fiyat listesi konutların ve dükkanların metrekarelerine göre değişiyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen proje Atmaca Grup ve MFA İnşaat imzası taşıyor.

Bahçeşehir Park fiyatları!

Bahçeşehir Park fiyatları dairelerin metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. 11 katlı 2 blok halinde hayata geçirilecek olan projenin hafriyat çalışmaları devam ediyor.

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Danıştay, Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planını iptal etti!

Bahçeşehir Gölet Park projesinin imar planının iptali talebiyle açılan davalarla ilgili olarak bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için açılan itiraz davaları çerçevesinde, Danıştay'ın imar planlarının kesin olarak iptal edilmesi kararı aldığı ortaya çıktı. 

Özgür Karabat'tan Bahçeşehir gölet ruhsatları iptaline ilişkin açıklama!

CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Bahçeşehir Gölet bölgesinde mahkeme kararıyla iptal edilen dükkan ruhsatlarının yaklaşık 12 bin metrekarelik alanı kapsadığını belirtti.

Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi için ilk harç döküldü!

Başakşehir Belediyesi, eğitim alanında büyük adımlar atmayı sürdürüyor. Bahçeşehir’de içinde ilk ve ortaokul, fen lisesi, öğrenci yurdu, huzurevi gibi bölümler olan “Bahçeşehir Eğitim ve Yaşam Vadisi” için ilk harç döküldü.

Bahçeşehir Park'ın ticari ünitelerine 'Macera Parkı' dopingi!

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti...

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Gölet projesinde son durum!

Bahçeşehir Gölet’inin hemen yanında inşatına başlanılan Bahçeşehir Park AVM'ye 3 bin metrekarelik Survivor parkuru yapılacak. 1 milyon dolarlık parkurla ziyaretçi sayısının daha da artması bekleniyor.

Bahçeşehir Park'ta yüzde 20 indirim avantajı!

İstanbul’un yükselen yıldızı Bahçeşehir’de imza attığı projelerle bölgenin gelişimine liderlik eden Atmaca Gayrimenkul, Bahçeşehir Park projesinde son kalan konutlar için, yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 10 KDV indirimini içeren dev bir kampanya başlattı. 

Bahçeşehir Göleti 2 bin 600 dönüme çıkacak!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Bahçeşehir Gölet projesine devam kararı vermesinin ardından ilk açıklamayı yaptı. Uysal, mevcut 300 dönümlük Gölet alanının, 2 bin 600 dönüme çıkartılacağını söyledi.

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 2017!

Atmaca Bahçeşehir Park Evleri fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park Evleri'nde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları!

Atmaca Bahçeşehir Park daire fiyatları 425 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Park projesinde peşin alımlara yüzde 15 indirim uygulanıyor...

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi!

Bahçeşehir Park Evleri fiyat listesi 425 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Park projesinde daireler 2018'in sonunda teslim ediliyor...

Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri!

İstanbul Bahçeşehir Göleti büyüme alanında inşa edilen Bahçeşehir Park projesi ultra lüks konseptte dizayn edildi. Projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim sağlanıyor. İşte Atmaca Grup Bahçeşehir Park ödemeleri...

Bahçeşehir Park dükkan fiyatları Haberi

Bahçeşehir Park dükkan fiyatları

Atmaca Gayrimenkul tarafından Bahçeşehir’in kalbinde hayata geçirilen Bahçeşehir Park’taki ticari ünitelerin satışları, projeye komşu olarak inşa edilen Macera Parkı’nın etkisiyle yükselişe geçti. 

Ticari ünitelerin metrekaresi ortalama brüt 17 bin TL’den satışa sunuluyor ve sadece 140 ayda kendini amorti ediyor. Ticari ünitelerde yaşam başladığında kira getirilerinin metrekare  bazında 170 ila 220 TL arasında olması bekleniyor.

Atmaca Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Adem Atmaca, özellikle yeni yapılan büyük ölçekli markalı konut projelerinde önemli bir yer edinen ticari ünitelerin, konuta nazaran daha kısa sürede kendini amorti ettiğini söyledi. Atmaca, Atmaca "Amorti süreleri konutta 400 aylara varırken, ticari birimlerde bu rakam yarı yarıya düşüyor. Bizim hayata geçireceğimiz Bahçeşehir Park Projesi’nin ticari ünitelerinde amortisman süresi 140 aya karşılık geliyor. Burada ortaya koyduğumuz marka değeri, işçilik ve lokasyon...