19 / 04 / 2024

Bahçetepe Medikule ne zaman teslim

Bahçetepe Medikule ne zaman teslim

Bahçetepe Medikule fiyat bilgisi kapsamında tüm detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları!

2 blok halinde yükselen İstanbul Medikule Rezidans projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa ediliyor. Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans fiyatları 230 bin TL'den başlıyor.

Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans teslim tarihi!

Medikule Rezidans'ta daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Fiyatların 230 bin TL'den başladığı projede satışlar devam ediyor. İşte Bahçetepe İstanbul Medikule Rezidans teslim tarihi...

Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Toplam 1.394 konut ve 86 ticari ünitenin yer aldığı Avrupark Bahçekent projesinde resmi satışlar 11 Nisan Cumartesi günü başlayacak.Peki Avrupark Bahçekent fiyatları ne kadar?

Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Bahçekent Avrupark Konutları Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Bahçekent Avrupark ne zaman satışa çıkacak?

Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman?

Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Konutları 3.havalimanına ve bağlantı yollarına yakın konumda bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent lansmanı ne zaman yapılacak?

Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Bahçekent Flora'da 875 adet konut ve 260 adet ticari alan bulunuyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Flora Bahçekent fiyatları ne kadar?

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesi!

Kirazlı Bahçe Güneşli fiyat listesine göre daireler 275 bin TL'den başlıyor. Asset İnşaat'ın yeni projesi olarak yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar İl'i Güneşli'de yer alıyor.

Kirazlı Bahçe Güneşli'de 275 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Asset İnşaat'ın yeni projesi Kirazlı Bahçe Güneşli'de yükseliyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı Kirazlı Bahçe projesinde fiyatlar 275 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

New Bahçeşehir ne zaman teslim?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen New Bahçeşehir Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Peki New Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Bahçekent Avrupark ne zaman teslim?

Bahçekent Avrupark ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim?

Sky Bahçeşehir ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Sinan Gayrimenkul imzası taşıyan Sky Bahçeşehir projesi 13 bin 53 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor...

Avrupark Bahçekent Konutları ne zaman teslim?

Satışlarının ocak ayı sonunda başlaması planlanan Avrupark Bahçekent 'te daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde yapılması öngörülüyor. Peki Avrupark Bahçekent Konutları ne zaman teslim edilecek?

Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim?

Emlak Konut güvencesiyle Cihan İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupark Bahçekent Evleri 'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Avrupark Bahçekent Evleri ne zaman teslim edilecek?

Bahçetepe Medikule ne zaman teslim Haberi

Bahçetepe Medikule ne zaman teslim

Bahçetepe İstanbul projesi kapsamında 14 konut kulesi ve 30 katlı 2 rezidans kulesi bulunuyor. Rezidans kulesinin adı Medikule olarak belirlendi ve satışa sunuldu. Bahçetepe Medikule fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. 


Bahçetepe Medikule Evleri'nde konut blokları 16 katlı tasarlandı. Makro İnşaat ile Akyapı tarafından yükselen Bahçetepe İstanbul Rezidans kapsamında toplamda 1.476 konut bulunuyor. 


Bahçetepe Medikule Rezidans satılık konut tipleri 1+1 dinamik ve 2+1 urban daireler olarak tasarlandı. 


Bahçetepe Medikule fiyat listesi!

Bahçetepe Medikule fiyat bilgileri kapsamında konutların fiyatları 172 bin TL'den metrekare birim fiyatları ise 2.200 TL'den başlıyor. 


Bahçetepe Medikule ne zaman teslim?

Bahçetepe Medikule teslim tarihi: 2014 sonu. 





Bahçetepe Medikule ulaşım: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir...