27 / 04 / 2024

Bakan Eroğlu Yassıada fotoğrafı sahtedir

Bakan Eroğlu Yassıada fotoğrafı sahtedir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada fotoğraflarıyla ilgili, "Ben görmedim ama sahtedir. Yassıada'da da bizim orman alanımız yok. Çıplak bir kaya" diye yanıtladı.

Veysel Eroğlu: 14 şeker fabrikasının özelleştirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "14 şeker fabrikası özelleştirilecek. Anayasa Mahkemesinin kararlarını dikkate alarak çok güzel bir şartname hazırladık" şeklinde konuştu.

Veysel Eroğlu'ndan Gölcük Tabiat Parkı ihalesi açıklaması!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Gölcük Tabiat Parkı ihalesinin iptali ile ilgili açıklama yaptı. Eroğlu, "Planı onaylandı, nerede ne yapılacağı belli ancak rekabet şartları sağlanmadığı için belediye iptal etti" dedi. 

Bakan Veysel Eroğlu'ndan müteahhitlere uyarı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, ORKÖY Kredi Sertifikaları Dağıtım Töreni'ne katıldı. Törende konuşan Eroğlu, müteahhit firmalara "Sözleşmede belirtilen tarih bir gün bile geçse işiniz feshedilecek" uyarısı yaptı.

Bakan Eroğlu'ndan Kocaeli'ye yatırım müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, 30 Temmuz Pazar günü Kocaeli'de toplu temel atma törenine katılacak.

Veysel Eroğlu: 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz!

Bakan Eroğlu Balıkesir'de: "Burada bizim şu anda işletmede 22 tane barajımız var, 33 tane daha inşa edildi. Dolayısıyla baraj ve göletlerin toplam sayısını 87'ye yükselteceğiz, 87 baraj ve gölet inşa edeceğiz." dedi.

Veysel Eroğlu Muğla Menteşe'de temel atma törenine katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Muğla'nın Menteşe ilçesinde temel atma törenine katıldı.

Veysel Eroğlu Kırşehir'de toplu açılışa katıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Toplu temel atma ve açılış töreni için geldiği Kırşehir'de Vali Necati Şentürk'ü ziyaret etti. Bakan Eroğlu, valilik önünde çiçeklerle karşılandı. Ziyarette Vali Şentürk, Bakan Eroğlu'na çeşitli hediyeler takdim etti.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Veysel Eroğlu: Kadastroda vatandaşımızla uyum içinde çalışıyoruz!

Bakan Eroğlu "Biz kadastroda vatandaşımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bir sorun varsa itiraz ediyorlar. Bırak ormanda vatandaşın mülkünü almak, biz devletin ormanı olan yerde badem, kestane dikerek vatandaşa teslim ediyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu en çok tesis açan bakan ünvanına sahip!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Eskiden temel atılırdı, temel unutulur giderdi. Bir gölet 22 yılda biterdi. Arkadaşlar biliyor işte. Şimdi temel atıyoruz, açılışın sadece tarihini değil saatini, dakikasını da veriyoruz." dedi.

Veysel Eroğlu: Tapusuz orman bırakmayacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "Kadastro çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyoruz. Kadastro çalışmalarımızı en kısa zamanda tamamlayarak tapusuz orman bırakmayacağız." dedi.

Veysel Eroğlu: 1071 gölet yapacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu,"Türkiye'nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nı da 2018'de bitireceğiz ve ondan daha yüksek baraj yapılamayacak. Ayrıca 1071 gölet ve sulamasını yapacağız buradan ilan ediyorum." dedi.

Veysel Eroğlu: Bu yıl 567 tesis hizmete açılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:"Bu yıl içerisinde sulama, içme suyu, taşkın koruma, enerji ve atık su arıtma alanlarında toplam 567 tesisi, aziz milletimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi.

Bakan Eroğlu Yassıada fotoğrafı sahtedir Haberi

Bakan Eroğlu Yassıada fotoğrafı sahtedir

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yassıada'nın imara açılmasından sonra basına yansıyan fotoğrafı görmediğini ancak sahte olduğunu öne sürdü. Eroğlu, Yassıada'da ağaç kesimini haber yapan basın mensuplarını Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kestiği ağaçların haberini yapmamakla eleştirdi.


Açılışlar için Denizli'ye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ile gelen Bakan Eroğlu, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe'yi ziyaret etti. Ziyarette Adalet Bakan yardımcısı Bilal Uçar, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve bürokratlar hazır bulundu.


"AYDIN BÜYÜKŞEHİR BETON HALİNE GETİRDİ"


Ziyaret sonrası basın toplantısı düzenleyen iki bakan, Denizli'ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi verdi.


Eroğlu, gazetecilerin Yassıada'nın imara açılmasından sonra basına yansıyan fotoğrafla ilgili sorusu üzerine bu yapılan haberlerin kasıtlı olduğunu öne sürdü.

Kendisinin "3 -5...