28 / 03 / 2024

Bakanlık 23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkıyor

Bakanlık 23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkıyor

Kamu taşınmazı tahsis şartnamesinde özellikleri belirtilen kamu taşınmazları, 2634 sayılı Turizm Teşvik Kanunu çerçevesinde yerli ve yabancı girişimlerce tahsis edilecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı, bu kapsamda Didim’de 3 taşınmazın ihale ilanını verdi.

Sağlık Bakanlığı o ildeki Şehir Hastanesi için bir ihale daha düzenledi! Planlanın 5 katına mal olacak!

Sağlık Bakanlığı Aydın Şehir Hastanesi’ni tamamlamak için bir ihale düzenledi. Hastane planlananın yaklaşık beş katına mal oldu.

TOKİ Kırşehir Mucur kuraları çekildi! Kırşehir TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Mucur projesinin kuraları çekildi. Peki TOKİ Kırşehir Mucur 2+1 ve 3+1 kura sonuçları nereden öğrenilir? 

TOKİ Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırşehir projesiyle tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor...

TOKİ Kırşehir projesi için düğmeye bastı! Tek bir ilçeye 61 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Kırşehir 2023 projesi detayları...

Kırşehir Kındam TOKİ başvuruları başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesinde yer alan 332 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler TBMM'de!

Bakanlıkça Kırşehir'le ilgili açıklanan projeler ve Kırşehir'in sorunları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırşehir'deki Aşıkpaşa Tabiat Parkı Belediyeye devredilecek mi?

31 Mart yerel seçimlerinden önce Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 10 Milyon TL'den fazla harcama yapılan ve belediyeye devredileceği açıklanan Aşıkpaşa Tabiat Parkı, seçimleri CHP kazanınca Kırşehir Belediyesi'ne devredilmedi. 10 milyonluk park ortada kaldı...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam projesi için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam Mahallesi alt gelir projesi başvuruları bugün itibariyle sona eriyor...

TOKİ Kırşehir Kındam orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam Mahallesi projesinde yer alan 49 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırşehir Merkez Kındam alt gelir başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük peşinatlarla ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Merkez Kındam alt gelir grubu projesi satışa çıktı.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Bakanlık 23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkıyor Haberi

Bakanlık 23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Resmi Gazetede yayınlanan tebliğine göre, aralarında Antalya, İzmir, Muğla, Denizli, Eskişehir'in de olduğu 23 şehir ve çevresindeki 96 ayrı yer için arazi tahsisine çıkıyor. Otel yatırımına tahsis edilecek hazine arazileri arasında İzmir'de Çeşme, Aydın'da Didim ve Kuşadası, Muğla'da ise Bodrum ve Datça'da da bulunuyor.



Kültür ve Turizm Bakanlığı açtığı tahsis ilanı kapsamında Didim’de Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesinde kalan 3 yer ilana çıktı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi ile Turizm Alanı ve merkezleri içinde yer alan yerler tahsise çıktı. Bu kapsamda Didim’deki üç yerinde içinde bulunduğu yerlerde açık ilanla duyuruldu. Bu kapsamda Hazine adına kayıtlı Didim Kızılyer mevkiinde 1198 parsel’de 100 yataklı otel veya tatil köyü, Hazine adına kayıtlı Kocaharıp mevkiinde 13302...