28 / 03 / 2024

Bakırköy itü arıkent 2 ne zaman yapılacak

Bakırköy itü arıkent 2 ne zaman yapılacak

Bakırköy Florya'da, Atatürk Havalimanı'nın yanındaki Yeşilköy Caddesi üzerinde 106 bin metrekare üzerine İTÜ ARI Teknokent-2 Teknoloji Geliştirme Bölgesi geliyor... İTÜ ve Bilim Sanayi Bakanlığı'nın uzun vadeli projesi için imar planları askıya çıktı...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Antikacılar Çarşısı Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Veli Mamati, Bülent Başoğlu ve Yalçın Tunçel tarafından kuruldu.

Bakırköy'de 'insan odaklı kentsel dönüşüm' talebi!

Basın açıklaması yapan Bakırköy Kent Savunması, yerel yönetimlerden beklentilerini açıkladı. Kent Savunması, planlama, kentleşme ve kentsel dönüşüm konularında rant odaklı değil, insan odaklı projeler üretilmesini istediklerini söyledi. 

İmar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu sosyal demokrat belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki her yurttaşa eşit hizmet verdiklerini söylerek Zeytinburnu, Bahçelievler, Küçükçekmece, Bağcılar ve Esenler için yapılan imar artış hakkı Bakırköy’den esirgendi dedi.

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yapılaşma istenmiyor!

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ile Sinan Erdem Spor Salonu'nun bulunduğu alanı kapsayan imar planının değişikliği tartışmalara yol açtı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ve Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi Başkanı Prof. Dr. Raşit Tükel itirazlarını dile getirdi.

Bakırköy Demirciler Çarşısı'nın esnafı kaçıyor!

Bakırköy Demirciler Çarşısı, 2. derece korunması gereken eser olarak tescil edildi ve bunu üzerinde çarşı harabeye döndü. Çivi bile çakılmayan çarşıdaki esnaflar bir bir kaçıyor.

İmpo İmar, Türkiye’ye 30 Bakırköy ilçesi kazandırdı!

1996 yılından bu yana kent planlamasında önemli projelere imza atan İmpo İmar ekipleri, bugüne kadar 30 Bakırköy ilçesi büyüklüğündeki alanın planlamasını gerçekleştirdi.

Bakırköy'de icradan 36.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesi, Florya Çiftliği Mevkii'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül Çarşamba günü yapılacak taşınmazın bedeli 36 milyon 885 bin 300 TL olarak belirlendi.

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.

Bakırköy Kent Savunması Kadın Doğum Hastanesi'nin satışını protesto etti!

Bakırköy Kent Savunması üyelerinden hastane eylemi SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi arazi ihalesi, Bakırköy Kent Savunması üyesi grup tarafından protesto edildi.

Bakırköy su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Şenlikköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy su kesintisi 29 Kasım 2014 son durum ne?

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy ilçesinin Şenlikköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 29 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bakırköy itü arıkent 2 ne zaman yapılacak Haberi

Bakırköy itü arıkent 2 ne zaman yapılacak


Bakırköy İlçesi, 1/5000 ölçekli İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Arı Teknokent Teknoloji Geliştirme Bölgesi Arı Teknokent - 2 Alanı Nazım İmar Planı'na ilişkin plan tadilatı İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından bugün (8 Nisan 2014 Salı) askıya çıkarıldı.


İTÜ Arıkent'ten Emlakulisi.com'a yapılan açıklamaya göre; İTÜ ile Bilim ve Sanayi Bakanlığı'nın ortaklaşa projesi olan Bakırköy İTÜ ARI Teknokent-2 Teknoloji Geliştirme Bölgesi, Bakırköy Florya'da Atatürk Havalimanı'na komşu, Yeşilköy Caddesi üzerindeki 106 bin metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek. Arı Teknokent yetkililerine göre uzun vadeli projede şu etapta yer tespiti yapılmış oldu.


İTÜ ARI Teknokent-2'de Emsal:0.40 ve Hmax: Binaların yüksekligi deniz seviyesinden 68.00 metreyi geçmeyecek şekilde belirlendi....


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27882 dosya numaralı imar planını 14 Mart 2014'te onayladı.


İTÜ ARI Teknokent-2 imar planı, 8 Mayıs 2014 Perşembe günü askıdan...