23 / 04 / 2024

bakırköy kadın doğum

bakırköy kadın doğum

Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı'nın 62 milyon TL teklifle kazandığı arsanın emsale esas inşaat alanı 7 bin 792 metrekare.

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Halk GYO Bakırköy binasının 2022 değeri belli oldu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Bakırköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Bakırköy binası ile ilgili detaylar ve değeri...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde haklarını arıyor!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yaptı. İşte mağdurların yaptığı o açıklama...

Konut mağdurları Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak!

Konut alma hayaliyle alın teri dökerek biriktirdikleri paraları firmalara kaptıran konut mağdurları bugün Bakırköy Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak...

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Bakırköy Belediyesi deprem toplanma alanlarını satışa çıkardı!

İstanbul Bakırköy Belediyesi, üyelerin kararları doğrultusunda Koru Florya’nın yanında alan yer alan deprem toplanma alanlarının satışı için karar aldı.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Adıyaman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündeminde!

Adıyaman Merkez'de yapılacak olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bağcılar'da deprem izolatörlü Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bağcılar'da 300 yataklı kadın doğum ve çocuk hastanesi inşa ediliyor. Hastane inşaatının 2.5 yıl sonra bitmesi hedefleniyor.

Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti 2.4 milyarı aştı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan, Bakırköy İDO-Kirazlı Metro Hattı’nın maliyeti bugünkü kurla 2 milyar 340 milyon TL'yi aştı...

Bakırköy İDO-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu'nun inşaatında son durum!

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nın inşaatı hızla devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya düşürmesi planlanan metro hattının önümüzdeki yıl açılması planlanıyor.

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Gün Turizm Otelcilik Ve İşletmecilik Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi Bakırköy'de 43 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Aygün ve Barbaros Alp ortaklığında kuruldu.

bakırköy kadın doğum Haberi

bakırköy kadın doğum

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Bakırköy Yenimahalle Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinde imzalar atıldı.

Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı tarafından en yüksek teklifin geldiği arsada 64 yıllık SSK Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi bulunuyor. 


Baş Yapı-Güney Gayrimenkul-Elit Vizyon Yapı İş Ortaklığı arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 62 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 200 milyon TL teklif vermişti.


Kat yükseliği 6

901 ada 18 parselde yer alan ticaret alanı imarlı arsanın parsel alanı 5 bin 250 metrekare, imara esas arsa alanı 5 bin 195 metrekare, emsal değeri 1,50, emsale esas inşaat alanı 7 bin 792,50 metrekare. Arsada yapılacak binaların kat yüksekliği en çok 6 kat olabiliyor. 


Bakırköy...