28 / 03 / 2024

Bakırköy Referans istanbul resimleri

Bakırköy Referans istanbul resimleri

Biskon Yapı’nın inşa ettiği Bakırköy Referans fiyat listesi kapsamında daireler 731 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Prof. Dr. Murat Utkucu, beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili son dakika çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul depremiyle ilgili çarpıcı uyarı! Bakırköy ve Avcılar... Uzman isim peş peşe açıkladı! 

Halk GYO İstanbul Bakırköy binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO İstanbul Bakırköy Binasının piyasa değeri 37 milyon TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamı için aylık toplam KDV hariç 198 bin 500 TL kira değeri takdir edilirken, KDV dahil satış değeri 43 milyon 660 bin TL oldu. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

İstanbul Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi 787 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy City Evleri İstanbul'un her kesimine hitap edecek!

Beyaz İnşaat, Bakırköy'de satışına devam ettiği 'Bakırköy City Evleri'yle oldukça iddialı. Şirketin yönetim kurulu başkanı Seyfi Beyaz, bölgenin gayrimenkul yatırımı açısından ciddi potansiyel taşıdığını söyledi.

Bakırköy Referans istanbul resimleri Haberi

Bakırköy Referans istanbul resimleri


Halk GYO ve Kiler Holding iştiraki olan Biskon Yapı tarafından yükselen Bakırköy Referans projesinde satış süreci devam ediyor. 157 adet konut ve 87 adet homeofisin mevcut olduğu Bakırköy Referans Evleri ‘nde konutlar 2+1, 3+1, 4+1, 4+1+1 şeklinde, home ofisler ise 1+0, 1+1, 2+1 şeklinde hayata geçirildi. 


1+1 dairelerin henüz satılmadığı Bakırköy Referans fiyat listesi bilgisine göre minimum fiyat 731 bin TL’den başlıyor. Bakırköy Referans fiyat listesi ile ilgili ayrıntılı bilgi şu şekilde:


Bakırköy Referans fiyat listesi:


2+1 daireler 731 bin TL ile 920 bin TL, 

3+1 daireler 702 bin TL ile 1 milyon 230 bin TL, 

4+1 daireler 900 bin TL ile 1 milyon 400 bin TL, 

4+1+1 daireler 1 milyon 400 bin TL ile 1 milyon 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


444 5...