23 / 04 / 2024

bakırköy referans konutları

bakırköy referans konutları

Referans Bakırköy 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Bakırköy City fiyat listesi 2017!

Toplam 200 milyon lira yatırımla yükselen Bakırköy City Konutları Beyaz İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de inşa ediliyor. İşte Bakırköy City fiyat listesi 2017...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları fiyat!

1.401 daire ve otelden meydana Bakırköy Sea Pearl Ataköy Konutları'nda fiyatlar 8 bin dolardan başlıyor. Proje 20 katlı 4 blok şeklinde dizayn ediliyor.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Bakırköy'deki konutların yüzde 60'ı depreme dayanıksız!

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu ilçedeki binaların yaş ortalamasının 47 olduğunu söyledi ve ekledi: “Maalesef binalarımızı yüzde 60'ı depreme dayanıksız ve ağır hasarlı. Mutlaka Bakırköy'ün bir an önce güvenilir konutlara ulaşması gerektiğinin bilincindeyiz.''dedi.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Ağaoğlu Central Park Bakırköy fiyat!

Ağaoğlu Central Park Bakırköy projesinde konutların Mart 2018 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Ağaoğlu Central Park Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 900 dolardan başlıyor...

Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Kartaltepe'de teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor. Toplam yatırım bedeli 200 milyon TL olarak belirtilen proje 163 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki Bakırköy City Konutları nerede?

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City Kartaltepe ödemeler!

İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa edilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 163 konut ve 33 mağazadan oluşuyor. Peki Bakırköy City Kartaltepe ödemeler nasıl yapılıyor?

bakırköy referans konutları Haberi

bakırköy referans konutları


Referans Bakırköy Konutları'nın havadan görüntüleri için...