25 / 04 / 2024

Bakırköy yıkımlar 

Bakırköy yıkımlar 

Bakırköy Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında raporunu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne sundu. Rapora göre ilçede 100 bina dönüşecek. 

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Bakırköy'ün tarihi binası Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık!

Bakırköy'ün İstanbul Caddesi'nde yer alan Simeonidis ailesine ait olduğu tahmin edilen tarihi bina, Vakıflar Genel Müdürlüğü ile davalık.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Bakırköy Belediyesi 27 milyon TL'ye kültür merkezi inşa ettirecek! İşte ihale detayları...

İstanbul İli Bakırköy Belediye Başkanlığı kültür merkezi ve evlendirme dairesi inşa ettirecek. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi açıldı!

Yg Tasarım Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy Şubesi 2 milyon 500bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Çoşut tarafından açıldı.

Bakırköy'de 17 milyon TL'ye kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırılacak!

Bakırköy Belediye Başkanlığı, Bakırköy Osmaniye Mahallesi'nde kültür merkezi ve evlendirme dairesi yaptırıp, 29 yıllığına intifa hakkı bedeli ödemek suretiyle yapım ve işletilmesi işini ihale edecek. İşin muhammen yapım bedeli 17 milyon 24 bin 192 TL olarak belirlendi.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm için yıkımlar başladı!

İstanbul Bakırköy'de kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde çalışmalar başladı. Yıkım çalışması sırasında kepçenin devrilmesi sonucu operatör yaralandı.

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı?

Salacak Kıyısı, Taksim Meydanı ve Bakırköy Meydanı için yapılan tasarım oylamaları yanlış mı? Mimar Sinan Genim, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakırköy Belediyesi bünyesindeki 2 misafirhaneyi sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Bakırköy Belediyesi, koronavirüs önlemleri dahilinde 2 misafirhanesini sağlık çalışanlarına tahsis etti.

İBB Bakırköy Özgürlük Meydanı için tasarım yarışması açtı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı için 100 bin TL ödüllü kentsel tasarım yarışması açtı.

Bakırköy'de 8 ay önce boşaltılan bina yıkılmayı bekliyor!

Bahçelievler'de yıkılması bekleyen binanın aniden çökmesinden sonra gözler tahliye edilen binalara çevrildi. Bakırköy'de kentsel dönüşüm kapsamına alınan 3 bloklu Derya apartmanının yaklaşık 8 ay boyunca yıkılması bekleniyor.

Bakırköy'de 7 milyon TL'ye icradan satılık 3+2 dubleks daire!

Bakırköy 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Köyiçi Mahallesi 367 ada, 13 parselde yer alan 3+2 dubleks daireyi 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Bakırköy’de kentsel dönüşüm tekrar gündeme geldi!

Bakırköy köklü geçmişi ile İstanbul’da eski yapıların bulunduğu ilçelerden biri. Eski yapıların modernize edilmesi ve depreme dayanıklı konutlarda oturmak isteyen vatandaşlar, Bakırköy için kentsel dönüşüm sürecini tekrardan dile getirdi…

Bakırköy yıkımlar  Haberi

Bakırköy yıkımlar 

Bakırköy Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde sunduğu kentsel dönüşüm projesi kapsamında 100 bina dönüşüme giriyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, plan kapsamında 3 ve 4 katlı binaların 5 kata çıkarılacağının müjdesini verirken, karar ilçe sakinlerini sevindirdi.

Bakırköy Belediyesi’nin geçem Kasım ayında, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kentsel dönüşüm planı kapsamında sunduğu bir kat imar artışı, tüm siyasi partilerin ortak kararı ile kabul edildi. Bakırköy Belediye Başkanı Op. Dr. Bülent Kerimoğlu, plan kapsamında 3 ve 4 katlı binaların, 5 kata çıkarılacağını söyledi. İlçe sakinleri ise yıllardır bekledikleri müjde ile sevinç yaşadı.

BAKIRKÖY’DE BİNALARIN YÜZDE 65’İ ORTA VE AĞIR HASARLI 

Türkiye’nin depremle ilgili sorunları olduğunu anımsatan Kerimoğlu, “Bakırköy de İstanbul’daki depremin merkez üssü ilçelerinden bir tanesi. Tabii...