26 / 04 / 2024

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bitti mi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bitti mi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi Haziran sonu itibarıyla hizmete girecek. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Böylece ülkemiz taşımacılığında pay alabilir hale gelecek" dedi.

Kirazlı - Bakırköy metro durakları nerelerden geçecek? 

Bakırköy Kirazlı metro durakları ve istasyonları ve durakların nerelerden geçtiği merak edilen konular arasında yer alıyor. Buna göre, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı çalışmaları bitti.

Aile destek ödemeleri bitti ama bu parayı hemen alabilirsiniz! Üstelik 1.250 TL değil tam 7.500 TL para verilecek!

Aile destek ödemeleri bitti ama bu parayı hemen alabilirsiniz... Üstelik 1.250 TL değil tam 7.500 TL para verilecek... Hemen bakın, sakın kaçırmayın...

Bakırköy 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Demiryolu Kuzeyi ve Güneyi 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Migros aldım bitti fırsatları! Bu ürünler kaçmaz!

Migros marketler yayınladığı her katalogda Aldım Bitti ürünleriyle çeşitli aktüel ürünleri tüketiciyle buluşturuyor. Kişisel bakımdan mutfak ihtiyaçlarına kadar çeşit çeşit ürünler Migroslarda yer alıyor. Migros’un son yayınladığı katalogda birçok ürün indirime girerken kızartma tenceresinden metal

Migros’tan Aldım Bitti ürünleri! Bu fırsat kaçmaz…

Migros market her ay birbirinden farklı ürünleri seçerek Aldım Bitti kampanyası üzerinden satışa sunuyor. Mutfak aletlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar her ay birçok değişik ürün uygun fiyatlarla karşımıza çıkıyor. Migros mağazalarında Aldım Bitti afişlerinin altında bulabileceğiniz bu ürünlere

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesiyle ilgili önerge verildi!

Nahçıvan-Iğdır-Kars Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. DP'li Uysal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Türkiye'de ulaşım yatırımları hızlandı!

Çin ile Avrupa arasındaki demiryolu yük taşımacılığında Bakü-Tiflis-Kars demiryolu hattı ve entegre olunan “Orta Koridor” güzergahına talebin giderek artması, ülkemizi Asya ve Avrupa arasında lojistik üs olma hedefine yaklaştırıyor.

Bakü-Tiflis-Kars demir yolu hem kıtaları hem rayları birleştirdi!

Asya ile Avrupa'yı birbirine bağlayan en önemli hatlardan Bakü-Tiflis-Kars (BTK) demir yolundaki ray açıklığı farkının düzeltilmesi için Kars Lojistik Merkezi'nde Türkiye'nin ilk çift ekartman rayının döşenme çalışmalarına başlandı...

Bakü-Kars Demiryolu'yla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi taşınıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, "Avrupa ile Orta Asya, Çin ve Orta Doğu aksını ekonomik, güvenli ve elverişli rota haline getiren Bakan Turhan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Hattı vasıtasıyla Türkiye'den yurt dışına inşaat malzemesi, demir cevheri gibi ürünler taşınıyor." dedi.

BTC'den 3,3 milyar varil petrol sevk edildi!

Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nın son durağı Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Haydar Aliyev Deniz Terminali'nden 2006 yılından itibaren 4 bin 300'den fazla tanker ile 3 milyar 314 milyon 965 bin varil ham petrol sevk edildi.

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bitti mi Haberi

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu bitti mi

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'nin Haziran sonu itibarıyla hizmete gireceğini belirterek, "Gerek Çin'den, gerek Kazakistan'dan, Türkmenistan'dan özellikle Azerbaycan ve Gürcistan üzerinden, Orta Asya'daki yük hareketi Kars üzerinden, Türkiye'nin batısına ve oradan da Avrupa'ya gidecek." dedi. 


Bakan Arslan, çeşitli temasları kapsamında geldiği Kars Harakani Havalimanı'nda, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, bazı il protokolü ve partililer tarafından karşılandı.


Kars Valiliği'ni ziyaret eden Arslan, burada yaptığı açıklamada, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu projesi ile ilgili yerinde bilgi almak ve ilçelerde de ziyaret gerçekleştirmek için Kars'a geldiklerini belirtti.


Kentteki ulaşımla ilgili diğer proje çalışmalarının sorunsuz bir şekilde sürdürüldüğünü anlatan Arslan, "Genel müdürümüz ve çalışma arkadaşları kaç gündür burada şantiyelerde gerekli çalışmaları...