28 / 03 / 2024

Bakyapı ödülleri

Bakyapı ödülleri

Bakyapı, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar – 2016 Ödülleri etkinliğinde, İnşaat Sektörü Lideri ödülünü aldı.

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nden Tema İstanbul'a 6 ödül!

Türkiye ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi olan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden 6 ödüle layık görüldü.

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri'nin kazananları belli oldu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri”ni kazananlar belli oldu. Değerlendirme ve inceleme için toplanan Seçici Kurul, 21 başvuruyu ödüle değer buldu.

İstMarina AVM Stevie Ödülleri’nden 4 ödül aldı!

Kartal’da sahile sıfır konumda bulunan İstMarina Alışveriş Merkezi, Stevie Ödülleri’nde 3 farklı kategoride 1 altın, 2 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplam 4 ödül aldı. 

Sign Of The City Awards ödülleri için hazırlıklar başladı!

Türk gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Sign of the City Awards (SotCA) gayrimenkul ödülleri için ilk hazırlıklar başladı.

TSMD 13. Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından iki yılda bir TSMD Mimarlık Ödülleri adaylarını bekliyor. Sın başvuru tarihi 6 Temmuz 2018...

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

Zer Altın Palmiye Ödülleri'nin kazananları!

Altın Palmiye Ödülleri, Ceylan İnşaat'ın ana sponsorluğunda bu yıl 5'nci kez düzenlendi. Her IP’den bir defa oy kullanılan ödül kategorileri için 2 milyon 643 bin 162 oy atıldı.

Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri sahiplerini buldu!

Ceylan İnşaat 16. Türkiye Spor Ödülleri düzenlenen törenleri sahipleri buldu. Halk oylaması ile ödüllerin takdim ediliği törende Beşiktaş, beş farklı kategoride birinciliği göğüsledi.

16. Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri 22 Ocak'ta sahiplerini buluyor!

16' ncısı düzenlenen Ceylan İnşaat Türkiye Spor Ödülleri Töreni, Hilton İstanbul Bomonti Conference Center’da 22 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilecek...

Umut Evleri Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri'ne aday!

Düzce depreminde evsiz kalan 234 ailenin Umut Evleri konut projesi Birleşmiş Milletler Habitat Ödülleri’nin 10 finalistinden biri oldu.

Bakyapı ödülleri Haberi

Bakyapı ödülleri

Başta Bursa olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde geliştirdiği projeleri ile 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, 30 Aralık tarihinde Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu sene 43’üncüsü gerçekleştirilen Ekonomiye Değer Katanlar- 2016 Ödülleri etkinliğine yılın İnşaat Sektör Lideri ödülüne layık görüldü. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, meclis ve kongre üyeleri ile Bursa iş dünyasının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, 8 ayrı kategoride 71 ödül sahiplerini bulurken; Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, ödülünü Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bakan Mehmet Müezzinoğlu’nun elinden aldı. 


“Bursa’mıza, Türkiye’nin gücüne güç katmaya devam”

Türkiye’de güvenin sembolü olan Bakyapı olarak imza attıkları projeler aracılığıyla Bursa’nın ve Türkiye’nin ekonomisine değer...