20 / 04 / 2024

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi Nerede

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi Nerede

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınsoy Gayrimenkul Emlak Ve Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altınsoy tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeyazı Emlak Otomotiv Ve Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Tepeyazı tarafından kuruldu.

Ev sahiplerinden ‘yok artık’ dedirten hamle! Artık açık artırma ile kiralıyorlar!

Emlak kiralama bedellerinin son bir yıl içindeki inanılmaz artışı ve piyasadaki hareketlilik sonrası daha fazla gelir elde etmek isteyenler kirada açık artırma yapmaya başladı. Emlak ofisler ve ev sahiplerinin bu yeni adımı, kiralık ev arayan vatandaşın durumunu iyice güçleştiriyor.

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Günlük Villa Kiralama Bilgi Teknolojileri Turizm Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Mert ve Recep İzgi ortaklığında kuruldu.

Ünlü emlakçıdan Bodrum'da 80 milyon liralık vurgun iddiası! Kar payı vaadiyle dolandırdı

Bodrum'da, vatandaşlardan kar payı vaadiyle para topladığı ileri sürülen bir emlak kiralama ve inşaat işleri yapan firma, bir süre ödeme yapıp, daha sonra ise ödemeleri durdurdu. 80 milyon liralık vurgun yaptığı iddia edilen firma sahibi gözaltına alındı

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Runo Emlak Gayrimenkul Alım Satım Ve Kiralama Limited Şirketi Bakırköy'de Onur Yıkılmazoğlu tarafından kuruldu.

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Blonde Emlak İnşaat Araç Kiralama İthalat İhracat Limited Şirketi Fatih'te 125 bin TL sermaye bedeli ile Aemad Alahkar tarafından kuruldu.

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmc Seyahat Acentası Ve Turizm Emlak Danışmanlığı Araç Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Ceylan tarafından kuruldu.

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almansor Emlak Oto Kiralama Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed K.Al-Jaberı ve Mohammed K.N. Al-Jabari taarfından kuruldu.

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıtek Emlak Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de 300 bin TL sermaye bedeli ile  H.A.Mahmood Al-Sabahı ve  M.Alı Saleh Al-Ashwal tarafından kuruldu.

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi Nerede


Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile İsmet Karaman, Devrim Fırat, Zeki Mutlu ve Rıza Mutlu imzasıyla bugün kuruldu.


Balaban Emlak Kiralama Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri...