26 / 04 / 2024

balbey projesi onaylandı mı

balbey projesi onaylandı mı

Balbey Mahallesi’ni Antalya’nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayladığı Balbey Projesi 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.

Balbey projesine onay!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in en çok önem verdiği projelerden biri olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı.

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı! POLHO arazisine yeni proje! 

DAP Yapı - DOP Yapı Ortak Girişimi Pendik projesi için Belediyeye yapı ruhsatı başvurusunda bulunmuştu. DAP Yapı Pendik projesinin ruhsatı onaylandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ'nin Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor! Yüzlerce yeni konut geliyor, dev proje onaylandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Kanal İstanbul manzaralı projesi resmen başlıyor. İşte detaylar...

Zorlu Konak projesi onaylandı!

Zorlu Holding tarafından İzmir Konak'ta inşa edilmek istenen ve tepkiler üzerine geri çekilen gökdelen projesi tekrar gündemde. Gökdelen için onay kararı askıya çıkarıldı.

Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi ortak akılla şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarıyla hayata geçirilen Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi son olarak Antalya Şehir Plancıları Odası üyelerine anlatıldı. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Van Gölü'ne 'yüzen otel' projesi onaylandı: 2 milyon liralık destek sağlanacak!

Van'da Edremit Belediyesi'nin turizm, istihdam ve mesleki unsurları içerisinde barındıracak olan 'Yüzen Otel' projesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylandı.

İlimtepe Millet Bahçesi'ne onay verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kocaeli İlimtepe'de yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi onaylandı.

Nidapark Kayaşehir'in kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Kayaşehir projesi 443 ada 71 parsel üzerindeki Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri'nin kısmi kesin kabulü onaylandı...

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

İzmir Çiğli tramvay projesi onaylandı! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İzmir'deki Çiğli tramvay hattına onay verdi. Projenin ilk etabı, Karşıyaka Çevreyolu İstasyonu’ndan başlayarak bağlantı köprüsüyle Ataşehir ve Çiğli İstasyonaltı mahallelerini, Çiğli İZBAN İstasyonu’nu ve Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi olacak... 

balbey projesi onaylandı mı Haberi

balbey projesi onaylandı mı

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in en çok önem verdiği projelerden bir tanesi olan tarihi Balbey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı. Mahalle sakinleri ve sivil toplum kuruluşlarının görüşleri alınarak hayata geçirilecek proje ile Balbey Antalya’nın ikinci Kaleiçi’si olacak.


Balbey Mahallesi’ni Antalya’nın ikinci Kaleiçi yapacak Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi. Mahallenin kentsel yenileme alanı olarak kabul edilmesine karar veren Bakanlar Kurulu kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak onaylandı ve 24 Nisan 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayınlandı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in en önemli projelerinden biri olan proje ile Balbey Mahallesi tarihi dokuya zarar vermeden yenilecek. Başkan Türel, hassasiyet göstererek Balbey projesi için gerekli karaları kısa süre içinde aldıkları...