20 / 04 / 2024

balıkçılar çarşısı son durum

balıkçılar çarşısı son durum

Pendik sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde inşaatı devam eden Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.

Balık fiyatları gram altınla yarışıyor! İstanbul'da balık fiyatları ne durumda?

İstanbul'da balık fiyatları geçen seneye göre düştü. Balıkçılar, soğuk hava ve kar yağışının etkili olması durumunda fiyatların daha da gerilemesini bekliyor.

Balık tezgahlarında lüferin fiyatı yarı yarıya düştü: Şimdi istavritin de düşmesi bekleniyor

İstanbul'da son zamanlarda lüfer balığı tezgahlarında bolluk yaşanıyor. Geçtiğimiz haftalarda kilogramı 200 lira gibi yüksek fiyatlarla satılan lüfer, şu anda kilogram başına 100 lira gibi daha uygun bir fiyata düştü. Balıkçılar bu bolluğun hamsilerde de artış yaşanacağını belirtti.

Malatya'nın kalbi tarihi Bakırcılar Çarşısı'nın temeli atıldı!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla başlatılmış olan Yerinde Dönüşüm Projesi kapsamında ilk temel, Malatya'nın kalbi olan tarihi Bakırcılar Çarşısı'nda atıldı.

İhracatçılar yeni hükümetten taleplerini sıraladı

İhracatçılar kötü gidişe son verilmesi için yeni hükümetten birtakım taleplerde bulundu. Ekonomiye adeta yön veren ihracatçılar, yeni hükümette taleplerini sıraladı.

Balıkçılara yüzde 25 daha fazla destek ödemesi!

Kadın balıkçılarına yüzde 25 daha fazla destek ödemesi sağlanıyor. Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürü Turgay Türkyılmaz konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine tam bu kadar destek ödenecek! Rakamlar bir bir açıklandı! 

Depremzede balıkçılar ve su ürünleri yetiştiricilerine sağlanacak ödemeler tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Av yasağının başlamasına 15 gün kala balıkçılar isyan etti: Balık bitti, deniz kurudu!

Kötü bir av sezonu geçiren balıkçıların çoğu yasağın başlamasını beklemeden paydos etti. Balık azaldığı için fiyatlar da yüksek. Balıkçıların ortak görüşü kıtlığın üzerine koyarak devam edeceği şeklinde.

İstanbul'un deprem uyarı sistemi resmen çalışmıyor: 2019'da balıkçıların kopardığı kablolar onarılmadı! 

Kandilli Rasathanesi’nin Marmara Denizi’nde kurduğu erken uyarı sistemine 2019'da trolle avlanan balıkçılar tarafından zarar verildi. Aradan geçen süreye karşın sistemin henüz onarılmadığı belirlendi.

Sıcak hava balık miktarını yükseltti! İşte İstanbul Balık Hali 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Son zamanlarda sıcak hava dalgası balık miktarını azaltırken balık fiyatlarını ise yükseltti. Peki, İstanbul Balık Hali'inde balık çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Palamut fiyatları dip yaptı! İstanbul Balık Hali'nde Palamut 10 TL!

Av yasağının 1 Eylül'de kalkmasıyla balıkçılar vira bismillah diyerek ilk ağlarını attı. Bu sezon Marmara ve Karadeniz'de oldukça bol avlanan palamut fiyatları ise dip yaptı. Peki, 1 Eylül'de palamut fiyatı ne kadardı, 26 Eylül'de ne kadar oldu?

Ekim ayında herkes balık yiyecek! Balık fiyatları ile ilgili flaş gelişme!

Zonguldak’ta üç gündür devam eden yağış nedeniyle balıkçılar denize açılamayınca tezgahlarda fiyatları yükseltmesine rağmen balıkçılar, ekim ayından çok umutlu. İşte detaylar…

Konutta sıfır satışların payı son 10 senenin en düşük seviyesinde!

Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada Türkiye’de toplam konut satışlarında sıfır tabir edilen yeni konutların payının 10 yılın en düşük seviyelerinde olduğunu söyledi.

Balık yemenin tam zamanı! Palamut fiyatları düştü!

İstanbul’da yeni balık avı sezonu güzel başladı, tezgahlar palamutla doldu. Palamut bolluğu etikete de yansıdı. Fiyatı 25 Türk Lirası’na kadar düşen palamut dar gelirlinin de balıkçıların da yüzünü güldürdü. 

balıkçılar çarşısı son durum Haberi

balıkçılar çarşısı son durum


Pendik Sahil Projesi kapsamında mevcut yerinden kaldırılarak sahil yolu üzerine İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkçılar Çarşısı’nın çalışmalarında sona gelindi.


Toplam 687 metrekare inşaat alanına sahip çarşıda 9 balıkçı ve 1 manav dükkânıyla birlikte çay ocağı, mescit, abdesthane ve tuvalet bulunacak. Alışverişlerini rahat yapabilmeleri için arabayla gelen müşteriler için bir de otopark yer alacak. Sahil yolunda Tuzla yönü üzerinde hizmet vermeye başlayacak Balıkçılar Çarşısı’nda dükkânlar eskisine göre daha geniş ve konforlu olacak. Eski yerlerinde 16 metrekarede hizmet veren balıkçı esnafının yeni dükkânları iki katı büyüyerek ve 37 metrekare olacak.  Peyzaj çalışmaları devam eden çarşının yapımının ekim ayına tamamlanması planlanıyor.




Pendik...