16 / 04 / 2024

balıkesir almanya uçuşları başladı mı

balıkesir almanya uçuşları başladı mı

Edremit Koca Seyit Havalimanı ile Almanya'nın Düsseldorf kenti arasında karşılıklı doğrudan uçak seferleri başladı. Geçen yıl 3 milyona yakın turistin Balıkesir'i tercih ettiğini belirtirken, beklentilerin bu yıl 3.5 milyona yükseldiği belirtildi...

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Karesi kura sonuçları 15 Eylül 2022 öğrenme detayları!

TOKİ Balıkesir Karesi kura sonuçları 15 Eylül 2022 öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte Karesi kura sonuçları 2+1 listesi...

Balıkesir'de tarihi yapılar restore ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan tarihi yapıları restore ederek şehre kazandırıyor. Özellikle Marmara, Edremit ve Karesi ilçelerindeki tarihi yapılar restore çalışmalarıyla yeniden hayat buluyor. 

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi!

TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Balya kura sonucu 08.05.2020 isim listesi ve TOKİ Balıkesir Balya kura sonuçları 2+1 ve 3+1...

Balıkesir Karesi kura sonuçları 1.000 konut sorgulama!

Balıkesir Karesi kura sonuçları 1.000 konut sorgulama ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon 3 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgarı esti!

Uluslararası yatırımcıların, otel gruplarının ve fon yöneticilerin şehir planlamacıları ile buluştuğu dünyanın önde gelen fuarlarından MIPIM 2018’de Balıkesir rüzgârı esiyor.

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

Edip Uğur: Balıkesir Roman Evleri Türkiye’ye örnek oldu!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Gündoğan Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların 30 yıllık konut sorunu çözülmüştü, konuyla ilgili açıklama yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Roman Evleri'nin Türkiye'ye örnek olduğunu söyledi.

Ahmet Uğur: Balıkesir'i cazibe merkezi yapmak istiyoruz!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’un katılımı ile Sındırgı’da BASKİ’nin 16 milyon 200 bin TL değerindeki yatırımlarının temeli atıldı.

Ahmet Edip Uğur: Türkiye'nin en değerli ili Balıkesir!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur yaptığı açıklamada Merkez Bankası’nın 31 Aralık itibari ile yaptığı açıklamada Türkiye’de değerlenen gayrimenkuller içerisinde arsa ve binada bir numaranın Balıkesir olduğunu dile getirdi.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

balıkesir almanya uçuşları başladı mı Haberi

balıkesir almanya uçuşları başladı mı


Edremit Koca Seyit Havalimanı ile Almanya'nın Düsseldorf kenti arasında karşılıklı doğrudan uçak seferleri başladı. Düsseldorf'tan gelen ilk uçak, Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Belediye Başkanı Kamil Saka, Körfez ilçe Kaymakamları, Körfez belediye başkanları, ticaret odası ve borsası yetkilileri ve turizmciler tarafından karşılandı. Düsseldorf'tan 140 yolcusuyla gelen uçak, havalimanı apronuna, su köprüsü altından alındı. Gelenler, halk oyunları ekiplerince karanfillerle karşılanırken, uçak 82 yolcusuyla Almanya'ya geri havalandı. 


Balıkesir'e turist akacak

Edremit Belediye Başkanı Saka, uluslararası uçuşların başlamasıyla turizm başta olmak üzere sosyal ve kültürel alanda hızla gelişme ve büyümenin başlayacağını öne sürdü. Öger Türk Tur tarafından düzenlenen seferlerin, 31 Ekim'e kadar her hafta yapılacağı, Düsseldorf'tan her hafta Cuma günleri 15.30'da kalkacak uçağın aynı gün Edremit'ten 19.55'te geri döneceği bildirildi. 


Hedef 3.5 milyon turist

Balıkesir İl Kültür...