26 / 04 / 2024

Balıkesir arsa fiyatları

Balıkesir arsa fiyatları

Balıkesir Gönen'de arsalara olan talep artıyor. Bölgeye akın eden yatırımcılarsa, arsa alımlarına ve kiralamalara yöneldi.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Balıkesir Milli Emlak'tan 24.2 milyon TL'ye satılık 20 arsa!

Balıkesir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Altıeylül ilçesi Plevne Mahallesi'nde bulunan 20 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 24 milyon 200 bin TL'ye olarak belirlendi.

Büyükşehirlere yakın illerde arsa fiyatları arttı!

Ünlülerde başta olmak üzere birçok kişi şehir hayatından sıkıldığı için köylere göç etmeye başladı. Bu nedenle büyükşehirlere yakın olan illere ve ilçelere talep artı.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir Sındırığı'nda arsa fiyatları 40 kat arttı!

Balıkesir'in Sındırgı İlçesi'nin turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından Çaygören Mahallesi'ndeki arsaların fiyatı 10 yılda yaklaşık 40 kat arttı.

Balıkesir'de 4 milyon 342 bin TL'ye satılık fabrika ve arsa!

Gönen İcra Dairesi, Balıkesir Gönen'de yer alan fabrika ve arsayı satışa çıkardı.Söz konusu arsa ve fabrikanın toplam değeri 4 milyon342 bin 940 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Defterdarlığı'ndan 7 satılık gayrimenkul! 7 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Balıkesir Defterdarlığı; Karesi Yeniköy-Beyköy ve Altıeylül Gaziosmanpaşa-Hacıilbey'de yer alan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 23 Eylül'de yapılacak gayrimenkullerin fiyatları 7 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

Balıkesir'de göçü önlemek için köylülere uygun fiyatlara arsa satılıyor!

Balıkesir'in Manyas ilçesine bağlı Kızık köyünden göç verilmesini önlemek için 250 dekar arazi, en az 5 yıldır köyde ikamet eden, evi ve arsası olmayan vatandaşlara cazip fiyatlarla satılmaya başlandı...

Balıkesir ve Kayseri'de imarlı 11 arsa satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir ve Kayseri'de yer alan imarlı 11 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 5 Mart ve 6 Mart'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Balıkesir'de 8 taksitle arsa ve arazi fırsatı!

Balıkesir İli Burhaniye Kaymakamlığı Edremit Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Burhaniye'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir tam beş adet arsa satıyor! 6 taksitle arsa fırsatını sakın kaçırmayın!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan beş adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 1 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir'de 6 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara fırsat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Taylıeli Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm detaylar...

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bandırma Belediyesi Balıkesir'de 3 arsa satacak! 

Balıkesir İli Bandırma Belediye Başkanlığı, Balıkesir Bandırma'da yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsaların satış ihalesi 9 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 2 arsa satılıyor! Fiyatları gören inanamadı!

Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Güre Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları...

Balıkesir arsa fiyatları Haberi

Balıkesir arsa fiyatları

Balıkesir Gönen’de arazi alımlarına talep arttı. Büyük şehirlere olan yakınlığı ile bilinen Balıkesir Gönen ilçemiz Emlak yatırımcıları tarafınca devamlı ilgi görüyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek konuya ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Tahir Köstek “Gönen, İlçemiz tüm bu fiziki özellikleri ve yemyeşil doğası ile biliniyor. Diğer yandan ilçe sınırları içerisinde iki adet organize sanayi bölgesi bulunmakta. Özelikle Gönen ilçemizde çeltik, patlıcan, oya, çeyiz ve meyvecilik işinde de marka şehir olma özeliğini taşıyor.” ifadelerini kullandı.

Tahir Köstek, “Türkiye genelinde tarım üreticileri ve girişimciler, Gönen çevre köylerine gelerek meyve ve fidancılık işi için arsa satın aldılar.  Bu alanada bazı emlak yatırımları yapılan köylerimiz; Bakırlı, Hasan bey, Balcı, Ulukır, Tütüncü, Keçeler, Babayaka. Yerleşim yapan girişimciler, son sistem kivi bahçeleri yaptılar ve üretmiş oldukları ürünleri...