19 / 04 / 2024

Balıkesir Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Balıkesir Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 52 milyon 697 bin 550 TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Burhaniye Belediyesi 6 arsayı satıyor! Arsa alacaklar dikkat!

Balıkesir ili Burhaniye Belediyesi, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Tayıeli Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

Balıkesir'de 13 gayrimenkul satılıyor! İhalesi 7 Eylül'de!

Balıkesir ili Dursunbey Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Dursunbey ilçesinde yer alan 13 adet gayrimenkulü 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Balıkesir Belediyesi arsa, pasaj, dinlenme kampı satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül, Bandırma ve Edremit'te yer alan arsa, pasaj, dinlenme kampı için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Balıkesir'de 52.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Altıeylül ve Bandırma ilçelerinde yer alan 2 gayrimenkulü toplam 52 milyon 500 bin TL muhammen bedelle satışa sundu.

Balıkesir'de 26.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan gayrimenkulü 26 milyon 710 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Darülaceze Başkanlığı'ndan İstanbul ve Balıkesir'de satılık 45 gayrimenkul!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul ve Balıkesir illerinde bulunan 45 gayrimenkulü satıyor...

Balıkesir Susurluk'ta 11.1 milyon TL'ye satılık 13 gayrimenkul!

Balıkesir İli Susurluk Belediye Başkanlığı, Balıkesir Susurluk'ta yer alan 13 adet gayrimenkulü 11 milyon 87 bin 647 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Belediyesi gayrimenkul ihalesi Haberi

Balıkesir Belediyesi gayrimenkul ihalesi

Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Satışa konu olan gayrimenkuller için toplamda 52 milyon 697 bin 550 TL bedel isteniyor. 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Mülkiyeti Balıkesir Büyükşehir Belediyemize ait ihale ilan tablosunda, adres bilgileri, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarihi, ihale saati, satış şartları belirtilen taşınmazlardan Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 12883 ada 3 parsel, 12883 ada 4 parsel, 12886 ada 5 parsel, Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi 9205 ada 7-8 parsel (şüyulu parseller) ve Gömeç İlçesi Keremköy Mahallesi 131 ada 43 parsel olarak kayıtlı taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45.Maddesine göre şartname esasları dahilinde açık teklif usulü arttırma sureti ile, Altıeylül İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi 12752 ada 1 parsel ve Karesi İlçesi Paşaalanı Mahallesi 9361 ada...