28 / 03 / 2024

Balıkesir devlet arazisi

Balıkesir devlet arazisi

Milli Emlak'ın 2006 yılı envanterine göre, devletin 2 milyon 182 bin 436 parça taşınmazı bulunuyormuş. 5 milyar 278 milyon metrekare yüzölçümü bulunan İstanbul'un ise yaklaşık üçte biri devletin hüküm ve tasarrufundaymış.

2023 TOKİ Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik e-Devlet kura sonuçları! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi 26 Nisan 2023 yarihinde TOKİ arsa heyecanı Balıkesir, Çanakkale, Bursa ve Bilecek'te devam etti. Kuralar canlı yayında ve noter huzurunda çekildi. Peki, TOKİ arsa kura sonuçları açıklandı mı? İsim listesi belli oldu mu? İşte, tüm merak edilen detayl

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Merkez Havalimanı'nın yüzde 62'si tamamlandı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, inşaat çalışmaları devam eden  Balıkesir Merkez Havalimanı inşasının yüzde 62 seviyesine ulaştığını açıkladı.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Balıkesir Hastane Kavşağı hizmete açıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi kavşağı açıldı.

Balıkesir Doğumevi Kavşağı’nın temeli atıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin katkıları ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) tarafından yapılacak olan kentin 3. Kavşak projesi Doğumevi Kavşağı’nın temelleri Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in katıldığı tören ile atıldı.

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir kavşak çalışmalarında son durum!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kavşak düzenlemelerinin ikinci etabı olan Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor.

Balıkesir Devlet Hastanesi Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Balıkesir Devlet Hastanesi Kavşak Düzenlemesi’nde çalışmalar başladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, emniyet önündeki kavşağın tamamlandığını ve birkaç gün içerisinde açılacağını söyledi.

Balıkesir'de yapılacak devlet hastanesinin ihalesi ne zaman yapılacak?

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, vatandaşların dört gözle beklediği yeni devlet hastanesi için düğmeye basıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü'nce 15 Ekim de ihalesi yapılacak..

Balıkesir devlet arazisi Haberi

Balıkesir devlet arazisi



İstanbul'un 3'te 1'i devletin


Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin rekor fiyatla satılmasının ardından gözler, Hazine'ye ait gayrimenkullere çevrildi. Devletin 2 milyon 182 bin 436 parça taşınmazı bulunuyor


Okan MÜDERRİSOĞLU - ANKARA


    Gayrimenkul piyasasındaki canlılık, gözlerin yeniden Hazine arazilerine çevrilmesine yol açtı. Özellikle Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin 800 milyon dolar gibi yüksek bir fiyatla alıcı bulması karşısında, Hazine adına tescilli taşınmazların il bazında dağılımı da önem kazandı. ''Taşı toprağı altın'' denilen İstanbul'un yaklaşık üçte biri devlet malı olarak görünüyor. 5 milyar 278 milyon metrekare yüzölçümü bulunan İstanbul'un 1 milyar 673 milyon metrekaresi devletin hüküm ve tasarrufunda. 


DEVLETİN EN ÇOK TARLASI VAR 


    Maliye Bakanlığı...