16 / 04 / 2024

balıkesir eski okul binaları

balıkesir eski okul binaları

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

TOKİ Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 4 yeni okul inşa edecek. 

TOKİ Balıkesir Altıeylül ve Edremit'te 4 yeni okul inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'in Altıeylül ve Edremit ilçelerinde yeni okullar inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir'de 4 yeni inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi bugün!

Balıkesir Burhaniye Kocacami 20 Ders İlkokul, Gönen İlçesi Kurtuluş 20 Ders İlkokul ve Rüstem 12 Ders MTALise, Dursunbey İlçesi Üçeylül12 Derslikli İlkokul Eğitim Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Balıkesir'e 4 yeni okul! İhalesi yarın!

Balıkesir İli, Altıeylül İlçesi, 1 Adet 24 Derslikli Lise, 1 Adet 32 Derslikli İlköğretim Okulu, Edremit İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Lise ve 100 Kişilik Pansiyon, Gömeç İlçesi 1 Adet 24 Derslikli Ortaokul İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Balıkesir'deki riskli 51 okul için yıkım kararı!

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan kontroller ve değerlendirmelerin ardından Balıkesir'de deprem riski taşıyan 51 eğitim binası için yıkım kararı verildi.

Balıkesir'de 14.7 milyon TL'ye icradan satılık okul binası ve akaryakıt istasyonu!

Burhaniye İcra Dairesi Müdürlüğü, Balıkesir ili, Burhaniye ilçesi, Geriş Mahallesi, Çayırlar mevkii, 441 ada, 233 parselde yer alan 4 bin 746 metrekarelik arsa üzerindeki okul binası ve akaryakıt istasyonunu 14 milyon 732 bin 595 TL'ye icradan satıyor...

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir'deki tarihi okul restore ediliyor!

Balıkesir’in Konakpınar kırsal mahallesinde bulunan tarihi İlkokul ve Ortaokul’da incelemelerde bulunan Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu okulun restore ettirilip Gençlik Merkezi olacağını açıkladı.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

balıkesir eski okul binaları Haberi

balıkesir eski okul binaları


İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisine ilişkin soru önergesi hazırladı. 

Ok önergesinde "Balıkesir İl Merkezi ve İlçe kırsal mahallelerinde 1950 ve 1960'lı yıllarda başlatılan okul projeleri kapsamında devletin bütçesinden kaynak aktarılarak zor şartlar altında yapılan okulların bugünlerde taşımalı eğitime geçmesinden dolayı virane olduğu, ahır, çöplük hatta bazı okulların harabeye dönüştüğü iddia edilmektedr." dedi.

Sorularının Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından yanıtlandırılmasını talep eden Ok, okulların sosyal tesislere dönüştürülüp dönüştürülmeyeceğini sordu.

"Kırsal kesimlerde köy konağı, hayır yemek yapım yeri, sosyal tesis, çocuk parkı, kütüphane gibi sosyal tesislere ihtiyaç duyuluyorken, devletin elinde bulunan ve hiçbir şekilde kullanılmayan bu binalar köy halkının kullanımı için sosyal tesislere dönüştürülecek...