19 / 04 / 2024

Balıkesir itfaiye bina inşaatı

Balıkesir itfaiye bina inşaatı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Balıkesir Devlet Hastanesi ek bina inşaatı bir an önce başlamalı!

CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, Balıkesir halkının şehirdeki devlet hastanesini eskisi gibi güçlü bir hastane olarak görmek isteğini belirterek, ek bina inşaatının başlaması gerektiğini söyledi...

Balıkesir'de döviz bozdurup ev alana elektrik, su, doğalgaz bedava!

Balıkesir’de faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin sahibi, daire satın almak üzere döviz bozduran vatandaşların evlerinin elektrik, su, doğal gaz, internet, tv, bina aidatı ücretlerini firma olarak karşılayacaklarını dile getirdi. 

Balıkesir'de 23.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Balıkesir Gayrimenkul Yatırım ve Gıda Anonim Şirketi, dörder katlı iki kargir bina ve tek katlı sinema salonu ve iki katlı büro vasıflı gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam bedeli 23 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir'de icradan 3.2 milyon TL'ye satılık bina!

Balıkesir 1. İcra Dairesi Altıeylül'de bulunan arsayı ve üzerindeki karkas binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın arsanın satış bedeli 3 milyon 240 bin 793,34 TL olarak belirlendi.

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaatı göçtü!

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı çöktü. 6 işçi tonlarca demir yığının altında kaldı.

Balıkesir'de hastane inşaatında göçük!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ek bina inşaatının çatısı bugün saat 14.30 sıralarında çöktü, 6 işçi göçük altında kaldı.

Balıkesir Ağacık'taki eski taş binalar ilgi bekliyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

Balıkesir'de kaçak yapılar yıkılıyor!

Balıkesir'de Karesi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde kaçak ve çevreye tehlike arz eden bina ve yapıları ilgili kurum, kuruluş ile kişilerin talep ve şikayetleri üzerine yıkmaya başladı.

Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi tadilat işi ihalesi 29 Eylül'de!

Balıkesir Göğüs Hastalıkları Hastanesi idari bina tadilat işi; Sağlık Bakanlığı tarafından 29 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'te Balıkesir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde ihaleye çıkıyor.

Balıkesir'de satılık bina: 1 milyon 291 bin 335 TL!

Balıkesir İli Susurluk İlçesi' nde yer alan binanın toplam bedeli 1 milyon 291 bin 335 TL olarak belirlendi. Binanın satışı Susurluk Satış Memurluğu tarafından yapılacak.

Yusuf Cengiz: Balıkesir'e Osmanlı ve Selçuklu mimarisinde okullar kazandıracağız!

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Balıkesir'de yeni yapılan ve yapılacak okullarda klasik bina yerine hem görsel hem de kullanım açısından daha faydalı olacak Osmanlı ve Selçuklu dönemine ait bina modellerini uygulamaya başladıklarını açıkladı.

Balıkesir’de konutların yüzde 38’i deprem sigortalı!

Sadece Balıkesir merkezde toplam 80 bin bina bulunuyor ve bunların sadece 12 bin 500’ü 1996 yılından sonra yapıldığından birinci derece deprem yönetmeliğine uygun inşa edilmiş.

Balıkesir itfaiye bina inşaatı Haberi

Balıkesir itfaiye bina inşaatı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, çalışmalarını hızlandırıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde yer alan habere göre; y angınlara daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek için donanım ve istasyon sayılarını artırarak; Bigadiç ile İvrindi’ye yeni modern ve afetlere dayanıklı binalar inşa ediyor. Ayrıca; Balya, Dursunbey, Gömeç ve Gönen İtfaiye binalarında da yenileme çalışmaları başlatılacak.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, her geçen gün donanımını artırıyor. 

Eğitimli ve kalifiye personelinin yanı sıra; son teknoloji ekipmanlarla modern binalarda hizmet veren Balıkesir İtfaiyesi, 20 ilçenin tamamında 40 istasyon 694 personel ile çalışmalarını 7/24 aralıksız olarak sürdürüyor. Bigadiç ile İvrindi’ye modern yeni ve afetlere dayanıklı itfaiye binalarının inşasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı içerisinde binaları tamamlayacak. Büyükşehir, bunların yanı sıra; Balya, Dursunbey, Gömeç ve Gönen İtfaiye istasyonlarında...