19 / 04 / 2024

Balıkesir itfaiye binaları 

Balıkesir itfaiye binaları 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Balıkesir'de depreme dayanıklı itfaiye binaları inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki itfaiye binalarını yeniliyor. Şehir içerisinde bunulan binalar depreme dayanıklı hale getiriliyor. 

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Balıkesir'de tarihi binalar restore ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kentte bulunan tarihi yapıları restore ederek yeniden ayaklandırıyor. 

Hasan Sözbilir: Balıkesir'deki binalar fay bölgesinden uzaklaştırılmalı!

29 Ağustos'ta Balıkesir'de aynı gün içinde yaşanan üç depreme vurgu yapan Prof. Hasan Sözbilir, "Balıkesir'de 7.2 büyüklüğüne kadar deprem üretme potansiyeline sahip faylar var. Binaları tehlikeli fay bölgesinden uzaklaştırırsak depremden göreceğimiz zararı azaltmış oluruz" diye konuştu.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler TBMM gündeminde!

Balıkesir'de depreme karşı alınan önlemler ile denetlenmeyen ve güvenli olmayan binalar TBMM gündemine taşındı. CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Balıkesir'de deprem yönetmeliğine uygun olmayan binalar meclis gündeminde!

Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Balıkesir'de deprem yönetmeliğine uygun olmayan binalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Akın hazırladığı soruları Başbakan Yıldırım'a sordu.

Balıkesir Bandırma'da 5.1 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Bandırma İlçesi'nin Edincik Mahallesi'nde bulunan arsa üzerindeki binaları satışa çıkardı. İhaleye en yüksek teklif Organiksa Tarım Madencilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş.den geldi.

Balıkesir Bandırma'da eski binalar yok oluyor!

Balıkesir'in eski ve tarihi yerleşim yerlerinden biri olan Haydarçavuş Mahallesi, sivil mimari örneği eski evlerini bir bir kaybediyor. Eski tarihi evler günümüz şartları altında dayanamayıp yıkılıyor.

Kızılay'ın en büyük binası Balıkesir'e yapılıyor!

TÜRK Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

Balıkesir'e Kızılay'ın en büyük binası yapılacak!

Türk Kızılay'ı Balıkesir şubesinin yapımına başladığı Aşevi, Sevgi Mağazası ve Öğrenci Evi'nin inşaatı Türkiye'deki Kızılay binaları arasında en büyük yapı olacak.

Balıkesir Ağacık'taki eski taş binalar ilgi bekliyor!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ağacık mahallesindeki eski taş binalar ilgi bekliyor. Mahallede yaklaşık 100 dolayında taş bina bulunduğunu anlatan Muhtar Hasan Dayı, taş yapıların Balıkesir Valisi Mustafa Yaman’ın da ilgisini çektiğini anlattı.

Balıkesir itfaiye binaları  Haberi

Balıkesir itfaiye binaları 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, çalışmalarını hızlandırıyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesinde yer alan habere göre; y angınlara daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek için donanım ve istasyon sayılarını artırarak; Bigadiç ile İvrindi’ye yeni modern ve afetlere dayanıklı binalar inşa ediyor. Ayrıca; Balya, Dursunbey, Gömeç ve Gönen İtfaiye binalarında da yenileme çalışmaları başlatılacak.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, her geçen gün donanımını artırıyor. 

Eğitimli ve kalifiye personelinin yanı sıra; son teknoloji ekipmanlarla modern binalarda hizmet veren Balıkesir İtfaiyesi, 20 ilçenin tamamında 40 istasyon 694 personel ile çalışmalarını 7/24 aralıksız olarak sürdürüyor. Bigadiç ile İvrindi’ye modern yeni ve afetlere dayanıklı itfaiye binalarının inşasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılı içerisinde binaları tamamlayacak. Büyükşehir, bunların yanı sıra; Balya, Dursunbey, Gömeç ve Gönen İtfaiye istasyonlarında...