19 / 04 / 2024

balıkesir kepsut osmaniye köyü mera ıslahı

balıkesir kepsut osmaniye köyü mera ıslahı

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen mera alanı açıldı...

Balıkesir'de 115 adet arsa satılıyor! İhalesi 22 Kasım'da!

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesinde yer alan 115 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Balıkesir'de 34 gayrimenkul 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu! 

Balıkesir Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Kepsut ilçesi, Seçdere ve Eyüpbükü Mahallelerinde yer alan 34 adet gayrimenkulü 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte detaylar...

Balıkesir'de imar barışı anlatıldı!

Balıkesir'in Kepsut İlçesinde mahalle muhtarlarına Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kepsut Belediyesi tarafında 'İmar Barışı' yasası anlatıldı. 

Balıkesir Kepsut'ta 3.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Kepsut Belediye Başkanlığı, Balıkesir Kepsut'ta kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 21 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek işin tahmini bedeli 3 milyon 782 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Kepsut'a sosyal tesis inşa ediliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Kepsut’un Hotaşlar ve Osmaniye Mahallelerine ziyaretlerde bulundu ve Kepsut yatırımlarını yakından inceledi.

Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları başladı!

8 bin 080 TL peşinatla ile konut sahibi olunabilen Balıkesir Kepsut TOKİ Konutları'nda toplam 1 adet konut satılıyor. Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları başladı.

TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları ne zaman?

Daire fiyatının 120 bin 531 TL olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Kepsut Evleri'nde1 adet ev açık satış yöntemiyle satılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları ne zaman?

Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları!

Daire fiyatının 120 bin 531 TL olarak belirlenen Balıkesir Kepsut 1. Etap Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. Balıkesir Kepsut TOKİ başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihi itibariyle başlayacak.

TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları!

TOKİ Balıkesir Kepsut başvuruları 1 Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlıyor ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar devam ediyor. TOKİ Balıkesir Kepsut projesinde toplam 1 adet konut satışa sunuluyor.

Balıkesir Üniversitesi Yabancı Diller Yüksek Okulu'nun açılışı yapıldı!

Balıkesir Üniversitesi bünyesinde Kepsut ilçe merkezinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan Yabancı Diller Yüksek Okulu, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ’un katıldığı tören ile açıldı.

Balıkesir Merkez ve Kepsut'ta kamulaştırma yapılacak!

Poyraz Rüzgâr Enerji Santrali projesinin yapımı amacıyla Balıkesir Merkez Gökçeören'de ve Kepsut'a bağlı Armutlu ile Recepköy'de proje güzergahında kalan alanlar için acele kamulaştırma kararı alındı...

Balıkesir'de ıslah edilen mera alanı kurdele kesilerek hizmete açıldı!

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen mera alanı açıldı...

Balıkesir'de orman yangını çıktı!

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Kepsut ilçesindeki yangının 500 hektardan fazla alanda etkili olduğunu belirterek, "Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi...

balıkesir kepsut osmaniye köyü mera ıslahı Haberi

balıkesir kepsut osmaniye köyü mera ıslahı


Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Osmaniye Köyü'nde ıslah edilen 3 bin 18 dekar büyüklüğündeki mera alanı kurdele kesilerek törenle hizmete açıldı.


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen meraların geliştirilmesi ve ıslah edilmesi çalışmaları kapsamında Kepsut ilçesinde ıslah edilen mera alanı açıldı. Çalışmayla 5 yıllık bir program çerçevesinde hayvancılığın en önemli sorunu olan kaba yem açığının en ucuz temin edilebileceği yerler olan mera, yaylak, otlak ve çayırların korumasının yapıldığı, böylece hayvanların daha sağlıklı ve istenen bünye yapısına kavuşmalarının sağlandığı belirtildi.


Mera açılış törenine Vali Ahmet Turhan, Çayır Mera ve Yem Bitkileri Daire Başkanı Mesut Akdamar, Kaymakam Hacı Asım Akgül, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal, Balıkesir Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, ziraat odalarının başkanları ile üreticiler katıldı.


Törende konuşan Vali Turhan, meranın...