23 / 04 / 2024

balıkesir konut fiyatları

balıkesir konut fiyatları

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları 2 kat artış gösterdi...

Türkiye'nin o ilindeki müstakil evlere talep yağdı!

Balıkesir, her sektörden yatırıma uygun geniş arazileriyle yatırımda öncü bir il. İlin önemli ulaşım güzergahlarında yer alması, gelişmekte olan otoyol ulaşım ağı, endüstriyel limanlara kolay erişim imkânı ve sanayi merkezlerine hızlı ulaşım avantajları bölgeyi üs konumuna taşıyor.

Yatırımcıların yeni gözdesi Balıkesir!

Tarımı, sanayisi, turizmi ve ulaşım ağındaki önemli kavşak noktalarıyla yatırımcıların gözü Balıkesir’de. Sadece yerli firmalar değil yabancılar da yatırım için burayı tercih ediyor. 

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Konut yatırımcısına en çok kazandıran şehir Balıkesir oldu!

Özel bir araştırma şirketi tarafından Emlak Raporu yayımlandı. 2018 yılında büyükşehir kapsamında yatırımcıya en çok kazandıran il Balıkesir oldu.

Balıkesir'de emlak fiyatları arttı!

Balıkesir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren temsilciler Balıkesir emlak piyasasını anlattı. Menteş Emlak sahibi Erol Menteş, Turyap Temsilcisi Ayfer Güneş ve Turpa Temsilcisi Uğur Ekmekçi açıklamalarda bulundu.

Balıkesir'de konut fiyatları arttı!

Türkiye genelindeki sıfır konut satışlarında 2017'nin ilk 5 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5.5 oranında düşüş yaşanırken Balıkesir yüzde 30.2'lik artışla Türkiye'nin 'sıfır' konut şampiyonu oldu.

Balıkesir yatırımları konut ve arsa fiyatlarını artırdı!

Balıkesir'e yapılan yatırımlar kentin hem görünümünü hem de ekonomisine olumlu yansırken, konut ve arsa fiyatlar da bundan nasibini aldı..

Balıkesir'de gayrimenkul yatırımları hızlandı!

Balıkesir'de turizm ve gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor. Edremit bölgesinde yeni binaların metrekare birim değeri 1.500 TL'den başlıyor.

Balıkesir'de Ocak'ta bin 729 konut satıldı!

2017 Ocak ayı konut satış verileri açıklandı. Rapora göre, geçen ay Balıkesir'de bin 729 konut satışı gerçekleşti.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Balıkesir'de 3 taksitle konut imarlı arsa: 73.5 milyon TL'ye!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Büyükşehir 4 taksitle konut imarlı 4 arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar konut imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi! 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ Balıkesir projesi için beklenen tarih resmen geldi... 506 konut ve 5 dükkanlık yeni projeyi kaçırmayın...İşte TOKİ Balıkesir 2023 projesi detayları...

TOKİ Balıkesir Karesi projesi için yeni tarih belli oldu! Tam 458 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir Karesi 2023 projesi için yeni tarih belli oldu. Tam 458 yeni konut geliyor. İşte Karesi TOKİ projesi detayları...

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi! Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu!

TOKİ Balıkesir projesi için son dakika müjdesi... Tek bir ilçedeki 506 konut için tarih belli oldu... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu! 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor!

TOKİ Balıkesir 2023 projeleri için tarihler belli oldu... 3 yeni projede tam 1.124 yeni konut geliyor... Bu tarihleri sakın kaçırmayın...

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ’den Balıkesir Bigadiç’e 346 konut!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 adetlik konutluk yeni proje inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Balıkesir Bigadiç projesiyle 346 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir'de 346 konutluk yeni proje inşa edecek.

Emlak Konut GYO Balıkesir projesi için 825 milyon TL'lik sözleşme!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihale edilen Balıkesir Altıeylül Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi'nin sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Bandırma’da 2+1 daireye aylık 2 bin 280 TL ile sahip olun! TOKİ 2+1 ve 3+1 daire fiyatları..

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yapılacak sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Bandırma projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Balıkesir’in 2022 hangi ilçelerinde yapılacak? Konut taksitleri ne kadar olacak?

balıkesir konut fiyatları Haberi

balıkesir konut fiyatları

Yatırımcıların gözdesi arasında yer alan Balıkesir Erdek'te konut fiyatları artmaya devam ediyor. Mekan Emlak'tan Tahir Köstek'in verdiği bilgilere göre, Erdek'e doğalgazın gelmesiyle satılık ve kiralık konut fiyatları 2 kat artış gösterdi.

Müteahhit firmaların Erdek'ten arsa alarak konut inşa ettiğini belirten Tahir Köstek, Erdek'ten konut almak isteyen yatırımcıların müstakil villa, 5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konutları tercih ettiğini söyledi.

Balıkesir Erdek'te tapu...