24 / 04 / 2024

Balıkesir maden ocağında toprak kayması

Balıkesir maden ocağında toprak kayması

İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

1938 yılında Balıkesir'de imar planı nasıl yapılmış?

1938 yılında Balıkesir'de imar faaliyetleri başlatılmış. O dönemde inşa edilen yeni Hükümet Binası'nın çevresinde imar planı için çalışmalar yapılmış.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

Balıkesir'in 60 milyon TL'lik yeni havalimanında son durum ne?

Balıkesir’in yeni havalimanında, 6 aydır tek sefer bile gerçekleştirilmedi. Fikret Şahin, “60 milyon TL’lik proje, potansiyel yok diye hizmete açılmıyor. Yapılan yatırım boşa gitmemeli. Takipçisiyim” dedi.

Balıkesir Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları korunacak!

Balıkesir İli, Ayvalık İlçesi, Büyük Maden ve Küçük Maden Adaları 1. Derece Doğal Sit Alanı kapsamına giren alanlar kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Balıkesir akıllı kent oluyor!

İstanbul Lütfi Kırdar Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen Dijital Şehircilik Zirvesi’ne konuşmacı olarak katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Akıllı Kent Balıkesir Projesi hakkında açıklamalar yaptı. 

Balıkesir’in en büyük konut projesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut A.Ş. (BALTOK)'un Nisan ayında temellerini attığı inşasına başladığı bin 334 konutluk dev projenin tanıtımı Avlu Balıkesir Sergi Salonu'nda yapıldı.

Balıkesir OSB ile İŞBİR arasında arsa sözleşmesi imzalandı!

TSKGV iştiraki İŞBİR Elektrik Sanayi AŞ ile Balıkesir OSB arasında arsa tahsis sözleşmesi imzalandı.

Balıkesir Kocaseyit Kavşağı’nda sona yaklaşıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kocaseyit Kavşağı'nın inşaatında sona yaklaştı.

Balıkesir Maden Şehitleri Parkı açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği Kınık Maden Şehitleri Parkı’nın açılışına katıldı.

Balıkesir'de 2016 yılında 2 bin 500 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir'de Aralık ayında 2 bin 500 konut satıldı!

TÜİK Balıkesir Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre Balıkesir'de 2016 yılı Aralık ayında toplam 2 bin 500 konut satışı gerçekleşti.

Balıkesir maden ocağında toprak kayması Haberi

Balıkesir maden ocağında toprak kayması


Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişinde meydana gelen toprak kaymasında 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.


İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı.


Bu sırada maden ocağının dışında bulunan işçilerden Mehmet Baraç, olayın hemen ardından ocağa girerek Ramazan Argun ve İsmail Manay'ı toprak altından çıkarmayı başarırken, yeğeni Ramazan Baraç ile Mehmet Tunç'a ulaşamadı.


Mehmet Baraç'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri, yaptıkları çalışma sonunda işçiler Baraç ve Tunç'un cesetlerine ulaşarak, toprak altından çıkardı.


Yaralı işçiler Argun ve Manay ise İvrindi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.


Baraç ve...