26 / 04 / 2024

Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Necdet Hacıoğlu

Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Necdet Hacıoğlu

15. kez düzenlenen MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Uluslararası Fuarı kapsamında gerçekleştirilen "Helal Turizm" konulu panelde Türkiye 'nin dünyadaki helal turizm pazarındaki yeri tartışıldı.

Balıkesir’de çok sayıda sözleşmeli personel alınacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Balıkesir Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alım ilanını duyurdu. Buna göre çok sayıda personel alımı yapılacak. İşte detaylar…

Ramazan Pide fiyatlarında ciddi artış! İşte 2022 İstanbul, Bursa, Eskişehir, Ankara, Balıkesir pide fiyatları listesi! 

Ramazan ayına kısa süre kala pide fiyatları açıklanmaya başladı. Peki Büyükşehirlerde pide fiyatları kaç TL oldu? İşte İstanbul, Bursa, Ankara, Balıkesir, Niğde 2022 Ramazan pidesi fiyat listesi...

Balıkesir Üniversitesi işletmecilerinden 3 ay boyunca kira almayacak!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN), kampüs bünyesinde faaliyet gösteren ticari işletmecilerden 3 ay boyunca kira almayacağını açıkladı.

Balıkesir’e doğal sit alanı müjdesi!

Balıkesir Üniversitesi’nin akademisyenleri, bölgede bulunan potansiyel doğal sit alanlarını açıkladı. Bu kapsamda Balıkesir’de yer alan 5 mevki, doğal sit alanı ilan edilecek.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Balıkesir Dursunbey'e dev sağlık merkezi!

Balıkesir Dursunbey Belediyesi yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Eski Dursunbey Devlet Hastanesi karşısında bulunan 3 bin metrekarelik alanda dev sağlık merkezinin inşaat çalışmaları başladı.

Balıkesir Göbel'e modern mezbaha!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve Susurluk ilçesinde kurulu bulunan, kentin en eski mezbahalarından olan Göbel Mezbahası, Yap - İşlet - Devret modeliyle yenilenerek Medist Et Entegre Tesisi adıyla hizmete açıldı.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

Balıkesir Hacı İlbey Mahallesi dönüşümle yenileniyor!

1000 hanede yaklaşık 2 bin seçmenin yaşadığı Balıkesir’in en eski mahallelerinden biri, ayrıca muhtarlığının internet sitesi de olan, Hacı İlbey Mahallesi Muhtarı Mustafa Deniz'e göre, mahallenin en büyük sorunlarının başında, mahallede bulunan eski evler...

Balıkesir Üniversitesi Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu kuruldu!

Edremit Körfezi Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Adem Kuşçuoğlu, Balıkesir Üniversitesi bünyesinde kurulan Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun gelecek yıl eğitim ve öğretime başlayacağını belirtti.

Balıkesir'e Girne Amerikan Üniversitesi geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Girne Amerikan Üniversitesi yöneticilerini kabul etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette yöneticiler, Balıkesir'e kurmak istedikleri üniversite için Başkan Uğur'dan destek istediler.

Balıkesir'e 50 milyon TL'lik yatırım!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yeni yapılan bir engelliler okulu ile eski paraya göre 50 trilyonluk yatırımların açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ayvalık’ta da zeytin hasadına katıldı ve zeytinyağı fabrikasını gezdi

Edip Uğur: Balıkesir Türkiye'nin lokomotif kenti!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye Bilişim Derneği ve Kadir Has Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen “Akıllı Şehirler” temalı 9. İstanbul Bilişim Kongresi’ne katıldı.

Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Necdet Hacıoğlu Haberi

Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Necdet Hacıoğlu

 Panelistler Türkiye'nin kaynakları sayesinde dünyanın helal turizm lideri olabileceğini söyledi. 

15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı kapsamında düzenlenen panellerde "Helal Turizm" paneline Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, TÜRSAB Genel Müdür Vekili Murat Kalkan, Evra Turizm Genel Müdürü Cüneyt Çetin ve Balıkesir Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Necdet Hacıoğlu katıldı. 


Uluslararası İş Forumu Başkanı Erol Yarar, Türkiye'de 1996 yılında ilk kez Antalya bölgesinde kurulan helal turizm otellerinin geliştiğini, helal turizmin toplumun talepleri doğrultusunda önemli bir sektör haline geldiğini söyledi. Türkiye'nin Ortadoğu'nun kayak merkezi olabileceğini, bunun için 48 şehirde 100 adet merkez belirlendiğini aktardı.

Rasyonel...