27 / 04 / 2024

Balıkesir yolları kapalı mı

Balıkesir yolları kapalı mı

Balıkesir’de 3 gündür ulaşılamayan 546 köy yolunun tamamı, dün saat 17.00 itibariyle ulaşıma açıldı. Çalışmalara gece-gündüz destek veren Büyükşehir Belediyesi şiddetli kar yağışı nedeniyle yolların bugün de kapanabileceği uyarısında bulundu

Balıkesir'deki tarihi fabrika yaşam merkezine dönüştürülüyor!

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan 5 bin 400'ü kapalı 20 bin 336 metrekare alana sahip tarihi zeytinyağı fabrikası yaşam merkezine dönüştürülüyor. Proje kapsamında yıkım çalışmaları başladı.

Balıkesir Karesi'ye 2.8 milyonluk dev spor kompleksi!

Balıkesir Karesi'de dev spor kompleksinin temeli atıldı. 2 milyon 800 bin liraya mal olan spor kompleksinde, tenis kortu, basketbol sahası, kapalı halı saha, fitness salonu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolları ve restoran bulunacak.

Balıkesir Karesi’deki dev spor kompleksinin temeli atıldı!

Balıkesir’de Karesi Belediyesi ve Gençlik Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek dev spor kompleksinin temeli törenle atıldı. Kompleks, 16 bin metrekarelik alanda, 1 adet tenis kortu ile, basketbol sahası, kapalı halı saha, çocuk oyun alanı ile 2 milyon 800 bin TL’ye mal olacak.

Balıkesir'in yolları onarılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri kar ve yağmur yağışları nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Karesi ve Altıeylül ilçelerinde çalışmalarını tamamlayan ekipler Edremit’te çalışmalarını sürdürmeye başladı.

Balıkesir'de yeni ulaşım yollarının temeli atılıyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Büyükşehir Belediyesi olarak Balıkesir'i geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Balıkesir yatırımlarla cazibe merkezi haline geliyor!

Güney Marmara'da devletimizin yaptığı altyapı yatırımları, otoyollar, bölünmüş yollar, hastaneler, gölet, barajlar ve hızlı trenler gibi yatırımlar ile Balıkesir cazibe merkezi haline geliyor.

Balıkesir Sındırgı meydan ve otopark projesi yıl içinde tamamlanacak!

Balıkesir Sındırgı’da “Kent Meydanı” düzenlenmesi ve “Kapalı Otopark” projelerinin temelini atan Başkan Ahmet Edip Uğur, “Tüm Balıkesir’i kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz” dedi.

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yeri için kura çekimi yapılacak!

Balıkesir Bandırma Kapalı Pazar Yerinde hak sahibi olan pazarcı esnafının yerleştirilmesi kura çekimi yapılacaktır. Hak sahibi pazarcı esnaf, 1 Eylül - 30 Eylül tarihleri arasında başvuru yapabilecek.

Balıkesir Edremit'in yolları yenilendi!

Balıkesir Edremit'in Atatürk Mahailesi'nde ulaşımın sıkıntılı olduğu Kartalevleri bölgesinde alternatif yeni yollar açılarak sıkıntılar ortadan kaldırıldı. Ayrıca mevcut yol da kozak taşı kaplanarak yenilendi.

Balıkesir Belediyesi 42.4 milyon TL'ye tesis yaptırıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altıneylül İlçesi'nde yer alan arsa üzerine tesis yapım işini kapalı teklif usulü ile ihale edecek. İhalenin toplam bedeli 42 milyon 405 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir Airbus Restaurant Cafe hizmete açıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Türk Hava Yolları (THY) tarafından uzun yıllar kullanıldıktan sonra uçuş ömrünü tamamlayan "Airbus A340" tipi yolcu uçağı, restoran ve düğün salonu olarak hizmete açıldı.

Balıkesir Ayvalık'ta 3.5 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Ayvalık Belediye Başkanlığı, Balıkesir İli Ayvalık İlçesi'nde yer alan 5 arsayı satışa çıkardı. Kapalı teklif usulüyle ihale edilecek gayrimenkullerin satış bedeli 3 milyon 527 bin TL olarak belirlendi.

Balıkesir yolları kapalı mı Haberi

Balıkesir yolları kapalı mı


Yurt genelinde etkili olan soğuk ve yağışlı havanın, Ege Bölgesi'nde toprak üstü tarım ürünlerine büyük ölçüde zarar vereceği, ekonomik kaybının pazarlara yansıyacağı belirtildi. 30 Aralık'tan itibaren şiddetli kar yağışı yüzünden özellikle Balıkesir'in yüksek kesimlerindeki yerleşim birimlerinden 100 köyün yolları dün saat 17.00 itibariyle açıldı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, 546 köy yolunun tamamının açılmasına destek verirken, bugün şiddetli kar yağışıyla tekrar kapanabileceği uyarısında bulunuldu.


Üstün gayret gösteriyorlar

Yarından itibaren ikinci soğuk dalgasıyla birlikte şiddetli kar ve yağmur beklenen Ege'de, yerel yönetimler de hazırlıklarını artırdı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Karesi, Altıeylül, Bigadiç, Susurluk, Savaştepe, Sındırgı belediyeleriyle birlikte Karayolları Genel Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere destek olmak ve mahsur kalan vatandaşlara yardım ulaştırılması için üstün gayret gösterdiklerini açıkladı. 


30 bin kumanya

Yoğun tipi ve...