27 / 04 / 2024

Balıkesirde Büyükşehir Belediyesi

Balıkesirde Büyükşehir Belediyesi

Balıkesir'de Büyükşehir Belediyesi'nin projelerine hayran kaldığını belirten Bakan Eroğlu, "Biz de gerekli destekleri vereceğiz. Gerçekleşecek yeni projeler ile Balıkesir'i şaha kaldıracağız" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi imarlı arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi konut ve ticaret alanı imarlı 4 arsa satıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Karesi'de yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 20 Temmuz 2022 tarihinde yapılacak. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyatları belli oldu! İşte İstanbul Balık Hali 5 Nisan 2022 fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 5 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç lira oldu? İşte 5 Nisan 2022 İstanbul Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 1 Nisan 2022 güncel fiyat listesi yayımlandı. Peki halde balık fiyatları kaç TL? İşte 1 Nisan 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali fiyat listesi...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin fiyatları belli oldu! İşte 31 Mart 2022 fiyat listesi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin güncel fiyat listesi belli oldu. Peki balık fiyatları ne oldu? İşte 31 Mart 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hal fiyat listesi...

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarihi yapıların restorasyonunda hız kesmiyor!

Tarihe tanıklık etmiş yapıları yeniden kente kazandıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 18 tarihi yapıda restorasyona devam ederken 6'sı için proje çalışmalarını da tamamladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, konuya ilişkin konuştu.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi pandemi boyunca esnaftan kira almayacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, pandemi süreci boyunca  Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmayacağını açıkladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nden kiralara 3 ay erteleme!

Sosyal mesafe kuralına uyabilmek için Avlu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağanüstü Belediye Meclisi’nde; Koronavirüs sebebiyle Büyükşehir Belediyesi’nin kiracılarının kiralarına 3 ay erteleme geldi.

Balıkesir Büyükşehir'den 27 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından 2 ilçede yer alan 3 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile MIPIM’de!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Fransa’nın Cannes şehrinde kapılarını açan dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarı olan MIPIM'de yerini aldı.

Balıkesirde Büyükşehir Belediyesi Haberi

Balıkesirde Büyükşehir Belediyesi

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Balıkesir'de gerçekleştirdikleri toplu temel atma ve açılış törenini şehitlerin aziz ruhları için yaptıklarını bildirdi. Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Bakan Eroğlu, Balıkesir'i Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, milletvekilleri ve valilik ile el birliği içerisinde marka şehir haline getireceklerini söyledi. Büyükşehir tarafından onuruna verilen yemeğe katılan Bakan Eroğlu, Başkan Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti. Başkan Uğur, Bakan'a Büyükşehir Belediyesi olarak hazırladıkları projelerle ilgili sunumda bulundu, bilgiler verdi. Bakan Eroğlu, projelerin muhteşem olduğunu belirterek tebrik etti ve gerekli destekleri vereceklerini belirtti. Balıkesir programında ilk iş olarak şehit evlerini ziyaret eden Bakan Eroğlu, Nazillioğlu ve Göçkün ailelerine taziyede bulundu, ailelerle uzun süre görüştü. Büyükşehir Belediyesi'ndeki ziyaretinde basın mensuplarına da bir açıklama yapan...