25 / 04 / 2024

Balkona demir parmaklık yaptırmak için gerekli şartlar

Balkona demir parmaklık yaptırmak için gerekli şartlar

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, evlerin pencerelerine parmaklık taktırmanın kurallarını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

İkd İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İkd İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL Pamir Mustafa Demiröz, K. İsmail Davut Demiröz ve Sinem Şöhret Demiröz Teker ortaklığında kuruldu.

Demir ve kütük fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. Haftanın başından itibaren gelen indirim haberleri bugün yerini zam haberine bıraktı. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. İşte 20 Ekim 2022 güncel demir fiyat listesi.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

İznik arazi yatırımcılarının gözdesi oldu!

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı İsa Demir, Osmangazi Köprüsü'nün hizmete açılmasıyla değer kazanan İznik'in arazi yatırımcılarının yeni gözdesi olduğunu söyledi...

Balkona demir parmaklık yaptırmak isteyenler dikkat!

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, evlerin pencerelerine parmaklık taktırmanın kurallarını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Group Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Demir, Kerem Demir ve Kübra Demir ortaklığında kuruldu.

Balkon demiri için 'silüet' şartı!

Güvenlik açısından zorunlu olması ve binanın genel yapısını ve görünüşünü bozmamak kaydıyla güvenlik amacıyla camlar ve balkona demir parmaklık yaptırılabiliyor.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Beşiktaş'taki lüks sitede hırsızlık şoku!

Beşiktaş'ta bulunan lüks site sakinleri hırsızlık şoku yaşıyor. Daire fiyatlarının 7 milyon lirayı bulduğu lüks sitede 3 hırsız sitenin demir parmaklıkları keserek içeri girdi. 

Afyonkarahisar'da 155 milyon TL'ye satılık termal otel!

Afyonkarahisar Demirçevre Köyü’nde bulunan beş yıldızlı termal otel açık artırma usulü ile 154 milyon 952 bin 24,07 TL bedelle 18 Ocak'ta satılacak...

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erilhan Demir Çelik Kömür İnşaat Nakliyat Tahmil Tahliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersin İlhan tarafından kuruldu. 

Hamit Demir: Maliyetlerin altında konut satıyoruz!

Demir Grup YK Başkanı Hamit Demir, TÜİK'in konut satış rakamları açıklamasına ilişkin 2018 Nisan konut satış istatistiklerini değerlendirdi. Hamit Demir konut alıcısının mutluluğu için maliyetlerin altında konut sattıklarını ifade etti. 

Balkona demir parmaklık yaptırmak için gerekli şartlar Haberi

Balkona demir parmaklık yaptırmak için gerekli şartlar

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında, evlerin pencerelerine parmaklık taktırmanın kurallarını kaleme aldı. İşte İmal'in o yazısı...

Evlerin pencerelerine parmaklık, balkonuna cam taktırmanın kuralları var. Buna uymayanlar, büyük zarara uğrar...

Giriş katında oturmaktayım. Camlarıma ve balkona demir parmaklık yaptırabilir miyim?
Güvenlik açısından zorunlu olması ve binanın genel yapısını ve görünüşünü bozmamak kaydıyla güvenlik amacıyla camlar ve balkona demir parmaklık yaptırmak mümkündür. Fakat demir parmaklığın üst kattaki bağımsız bölümün güvenliğini riske etmeyecek şekilde ve binanın genel görüntüsünü bozmayacak renk ve modelde olması gerekmektedir.

Balkonu izinsiz kapatan...