19 / 04 / 2024

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi bayrampaşa

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi bayrampaşa

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'ndeki 2 işyerini satışa çıkarıyor.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

Fed Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fed Constructıon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Fedhullah Balta tarafından kuruldu.

Coliseum İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Coliseum İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Baltaş tarafından kuruldu.

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çelikler Elektronik Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Balta tarafından kuruldu.

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Balta İnşaat Mühendislik Taahhüt Hırdavat Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Alper Balta tarafından kuruldu.

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elya Emlak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kalkan, Muhammet Can Evsen, Yakup Naçar ve Yücel balta ortaklığında kuruldu. 

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baltaş Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Balcı ve Cemil Taştan tarafından kuruldu. 

Emart Yönetim ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emart Yönetim ve Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Şen, Ercan Balta ve Mert Demirlek ortaklığında kuruldu..

Emirler Gayrimenkul İnşaat Medikal Pazarlama Otomotiv Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Emirler Gayrimenkul İnşaat Medikal Pazarlama Otomotiv Temizlik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Balta tarafından kuruldu. 

Senton Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senton Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Nevzat Balta imzasıyla kuruldu.

Tekhat Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekhat Enerji İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nuri Balta tarafından 300 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Beylikdüzü'nde kuruldu.

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suem Yapı Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Taha Emre Balta ve Süheyb Özgün ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Üsküdar'da kuruldu.

Alphan Çelik Metal Yapı Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alphan Çelik Metal Yapı Mühendislik İnşaat Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Balta ve Muhammet Hanifi Çelik ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Soğanlık, Orta Mahallesi'nde kuruldu.

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi bayrampaşa Haberi

Baltaş Kilim Sanayi Sitesi bayrampaşa

İstanbul 10. İcra Müdürlüğü; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan Baltaş Kilim Sanayi Sitesi'ndeki 2 işyerini satışa çıkarıyor. Söz konusu işyerlerinin toplam bedeli 1 milyon 80 bin TL olarak belirlendi. 


İhaleleri 5 Ocak 2015  günü 13:30 -14:00 arasında İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma suretiyle yapılacak.



İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/4244


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2013/4244 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LÜ TAŞINMAZIN


TAPU KAYDI : İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Sağmacılar Mahallesi, 20793 parselde, zemin kat, 361 nolu bağımsız bölüm.


Özellikleri :Satışa konu taşınmaz; İstanbul ili, Bayrampaşa ilçesi, Muratpaşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde yer alan 20793 sayılı parsel nolu taşınmaz 1.4152,30 m2...