26 / 04 / 2024

Banque Syz ofisleri

Banque Syz ofisleri

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Orta gelirliler için hayata geçirilen konut kampanyası kapsamında başvurular dün başladı. Yeni Evim kampanyasına yoğun ilgi! Satış ofisleri ilk günden doldu, telefonlar susmadı!

Teknopark İstanbul’un yeni ofisleri açılıyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na komşu Teknopark İstanbul’un 65 bin metrekare alan içerisinde bulunan yeni ofisleri açılış için gün sayıyor.

Milyarderlerin varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altına alındı!

Toplam 6 trilyon dolar değerinde servet yöneten “aile ofisleri”, ABD’li Archegos’un iflasının ardından otoritelerin radarına girdi. Aralarında SEC ve ABD Vadeli İşlemler Komisyonu gibi otoriteler ABD’de varlıklı birey ve ailelerin kişisel varlıklarını yöneten aile ofisleri mercek altında...

İran'daki emlak ofisleri 26 Ekim'de kapanıyor!

İran'da, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında 26 Ekim- 20 Kasım tarihlerinde emlak ofisleri ve diğer zorunlu olmayan tüm iş yerleri kapanacak.

Emlak satış ofisleri yerli alıcıyla buluştu!

Efe Yapı İcra Kurulu Üyesi Paris Efe, bankaların sağladığı konut kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Piyasalardaki durgunluğa rağmen ciddi ilgi gördü ve satış ofisleri uzun zaman sonra yerli alıcıyla buluştuğunu açıkladı.

Kosova'da emlak ofisleri çalışmaya başladı!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlıyor.

Kosova'da emlak ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak!

Kosova'da inşaat, emlak, araç alım satımı, bazı perakende mağazalar, kişisel eşya ve mobilya tamircileri ile danışmanlık ofisleri yeniden çalışmaya başlayacak.

İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açacak!

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Banque Syz ofisleri Haberi

Banque Syz ofisleri

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında İsviçreli Banque Syz'nin Türkiye’ye ilişkin aldığı  kararı anlattı....

İngiltere merkezli gayrimenkul danışmanlık firması Knight Frank'ın raporuna göre 2019 itibarıyla Türkiye'de 1 milyon dolar ve üzerinde serveti bulunan kişi sayısı 164 bin 938. 2018’e göre yüzde 2’lik artış söz konusu ve gelecek 4 yılda ise 1 milyon doların üzerinde servete sahip kişi sayısının 183 bin 162 olması öngörülüyor. Her ne kadar koronavirüs salgınındadn kaynaklı ekonomide yaşanacak daralma nedeniyle dolar milyoneri sayısında düşüş beklense de, olumsuz gidişin sınırlı olacağı konuşuluyor. Bunun en önemli işareti de İsviçre’de kurulu, Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin aldığı karar. İsviçreli bankanın kararından önce biraz Banque Syz hakkında bilgi vermekte fayda var. 1996 yılında...