24 / 04 / 2024

Barbaros İnci Evleri iletişim

Barbaros İnci Evleri iletişim

İnci Evleri nerede? sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Gaziosmanpaşa Barbaros İnci Evleri fiyatları 235 bin liradan başlıyor...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 177'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 177'nci defa yıktı.

İsrail, Filistin köyü Arakib'i 147'nci kez yıktı!

İsrail güçleri, Necef Çölü'nde bulunan Filistinlilerin yaşadığı Arakib köyündeki evleri 147'nci defa yıktı.

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Fener İskele, İnci Evleri ile gayrimenkul sektörüne giriş yaptı!

İskele sektöründeki 20 yıllık tecrübesine 2016 yılı itibarıyla gayrimenkulü de dahil eden Fener İskele, Görükle'de ilk konut projesi olan İnci Evleri'ni inşa ediyor.

Yeşil Yurt İnşaat'tan dolar bozdurana indirim!

Yeşilyurt Belediyesi iştirakı olan Yeşil Yurt İnşaat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı sonrası dövizini bozduran vatandaşlara devam etmekte olan Yeşil İnci Evleri ile Yeşil Köy Konutlarında indirim kampanyası başlattı.

İzmir Körfezi Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL'ye!

Ege-Koop'un 32'nci yılı ve 13'üncü onur projesi olarak açıklanan Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi için tanıtım kokteyli düzenlendi. Tanıtım kokteyline Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak da katıldı.

Seyhan Yeşilvadi Evleri için görüşmelere 29 Mart’ta başlanacak!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kentsel dönüşüm kapsamında Barbaros ve Bey mahallerinde yapılacak ‘Yeşilvadi Evleri’nin birinci etabı için hak sahipleri ile 29 Mart’ta görüşmelere başlanacağını açıkladı.

Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor!

Çanakkale İl'inde yükselen Barbaros Hayrettin Paşa Evleri projesi kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Projede toplam 162 adet daire bulunuyor. Barbaros Hayrettin Paşa Evleri 84 bin TL' den başlıyor.

İnci Evleri iletişim!

İnci Evleri iletişim bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. İnci Evleri Seçkinler İnşaat tarafından İstanbul Avrupa yakası Gaziosmanpaşa'da inşa ediliyor. Konut tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

İnci Evleri örnek daire!

İnci Evleri örnek daire fotoğrafları haberimizin içinde yer alıyor. 84 konuttan meydana gelen İnci Evleri Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 2+1 ve de 3+1 şeklinde tasarlandı.

Pendik Finia Paşapark Evleri adres!

Banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Pendik Finia Paşapark Evleri adres bilgileri şu şekilde; Yayalar Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi No : 31 P.K. 34909 Pendik / İstanbul...

Barbaros İnci Evleri iletişim Haberi

Barbaros İnci Evleri iletişim


Tek blok halinde yükselen Barbaros İnci Evleri projesi Seçkinler İnşaat imzasını taşıyor. Barbaros İnci Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa - Küçükköy'de hayata geçiriliyor.


İnci Evleri nerede sorusunun cevabından önce İnci Evleri Gaziosmanpaşa projesinin detaylarından bahsedelim. İnci Evleri Gaziosmanpaşa projesinde yalnızca 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipleri bulunuyor.


Seçkinler İnşaat İnci Evleri projesi 5 bin 250 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen İnci Evleri Küçükköy teslim tarihi 2014 yılının Haziran ayı olarak açıklandı.


İnci Evleri nerede sorusu haberimizin devamında yer alıyor. Gaziosmanpaşa İnci Evleri projesinde 2+1 dairelerin alanları 92 metrekare ve 100 metrekare olarak belirlenirken, 3+1 dairelerin alanları 135 metrekare olarak belirlendi.


Seçkinler İnşaat İnci Evleri satış listesi 235 bin liradan başlayarak yükseliyor. Seçkinler İnşaat Barbaros İnci Evleri fiyatları 2+1'lerde 235 bin liradan,...