26 / 04 / 2024

Barış Kızılkaya

Barış Kızılkaya

Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Mekanik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhittin Kızılkaya tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da!

Sunduğu özgün konsept ile turizm ve devre mülk alanında faaliyette bulunacak olan projeleri barındıran Kızılbük GYO halka arz ediliyor. Kızılbük GYO'nun halka arz toplantısı 28 Temmuz'da yapılacak.

Kızılay, Malatya'da 3 yeni fabrika inşa ediyor!

Kızılay, Malatya’da Afet Barınma Sistemleri Fabrikası, Çadır ve Tekstil Fabrikası inşa ediyor. 

Türk Kızılay Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatında son durum ne?

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Onarım Fabrikası ve arazisinde Türk Kızılay tarafından hayata geçirilecek olan Barınma Sistemleri Fabrikası inşaatını inceledi.

Kızılay bağışıyla ilgli Ensar Vakfı'ndan ABD'de yurt açıklaması!

Başkentgaz'ın Kızılay üzerinden Ensar Vakfı'na yaptığı 8 milyon dolarlık bağış tartışılmaya devam ediyor. Ensar Vakfın'da yapılan açıklamada;" Gençlerin güven içerisinde barınabileceği bir yurt projesi TÜRKEN Vakfı tarafından hayata geçirilmiştir." ifadeleri yer aldı...

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılkaya Metal İnşaat Plastik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 sermaye bedeli ile Serdal Kızılkaya tarafından kuruldu.

Barış Kılıçarslan, gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli ipuçları verecek!

RE/MAX Türkiye, gayrimenkul sektöründe çalışan ya da çalışmayı planlayan girişimci adayları için ücretsiz kariyer seminer düzenliyor. Etkinlikte, çok kazananların eğitmeni olarak tanınan Barış Kılıçarslan söz alarak başarı için ipuçları verecek....

Türk Kızılayı, Arakanlılar için 24 bin konut inşa edecek!

Türk Kızılayı Genel Müdürü Kerem Kınık,"24 bin Arakanlı aileye konut sistemlerini inşa etmeye çalışacağız. Hava koşulları çok ağır. 2 bin hektarlık arazi gösterildi, altyapı çalışmaları yapılacak. Bu 24 bin konut, 100 bin Arakanlıya geçici barınma sağlayacak." dedi.

Yıldırım Belediyesi, Cumalıkızık’a sahip çıkıyor!

Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk izlerini bünyesinde barındıran tarihi değerleri ayağa kaldırmaya devam ettiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı Edebali, restorasyon çalışmalarıyla Yıldırım’ın dünyaya açılan penceresi Cumalıkızık’a sahip çıktıklarını ifade etti.

Alanya Oba Kız Yurdu açılıyor!

Alanya Belediyesi’nin, merkeze uzak mahallerdeki öğrencilerin barınma sorununu çözmek için Oba Mahallesi’nde inşa ettiği Alanya Belediyesi Oba Kız Öğrenci Yurdu inşaatında sona gelindi.

Nilüfer Belediyesi'nden kız öğrenci yurdu!

Odak noktalarından biri de “sosyal belediyecilik” olan Nilüfer Belediyesi, bu alandaki çalışmalarıyla örnek oluyor. Nilüfer Belediyesi’nin yaşama geçireceği Kız Öğrenci Yurdu tamamlandığında öğrenciler huzur ve güven ortamında barınacak.

Cumalıkızık'ta tarihi yapılar ayağa kaldırılıyor!

Yıldırım Belediyesi, Osmanlı İmparatorluğunun ilk izlerini bünyesinde barındıran Cumalıkızık'ı ayağa kaldırıyor.

Denizli'nin 3 ilçesine kız öğrenci yurdu yapılıyor!

AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca Denizli'nin Acıpayam, Çameli ve Çivril ilçelerinde, ortaöğretimdeki kız öğrencilerinin barınmaları için yaptırılan yurt binası inşaatına başlandı. Vali Şükrü Kocatepe, Acıpayam'a giderek inceleme yaptı; bilgi aldı.

Barış Kızılkaya Haberi

Barış Kızılkaya


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi, Barış Kızılkaya Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi iş konusu; Öğrenci ve işçi yurtları, pansiyonlar ve odası kiralanan evlerde yapılan konaklama faaliyetleri (tatil amaçlı olanlar hariç) 


Evim Konaklama Özel Eğitim Hizmetleri İnşaat Turizm Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Yeditepe Şubesi adres: Ataşehir, İnönü Mahallesi, Ulusu Caddesi, Denizatı Sokak,...