24 / 04 / 2024

bartın Aile Sağlığı Merkezleri inşaatları

bartın Aile Sağlığı Merkezleri inşaatları

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı tamamlanan Arıt Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Tunç, inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi binasının iç donanımının tamamlanmasının ardından hizmete açılacağını belirtti...

54 bin TL'lik kira 300 bin TL yapılmak isteniyor: Fahiş kiralar aile sağlık merkezlerine de sıçradı!

Konutta yaşanan fahiş kira artışı krizleri, aile sağlık merkezlerinde de kendini göstermeye başladı. CHP Osmaniye Milletvekili Asu Kaya, bir mülk sahibinin kirayı 54 bin TL'den 300 bin TL'ye yükseltmek istediğini belirtti. 

Son dakika! Park alanlarına aile sağlığı merkezi yapılabilecek!

Park alanlarına "aile sağlığı merkezi" yapılmasına ilişkin düzenleme bugünkü 32060 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Internatıonal Clınıcs Sağlık Turizm Anonim Şirketi Bakırköy'de Feras Mollamosa tarafından kuruldu.

İzmir depreminde hasar gören aile sağlığı merkezi meclis gündeminde!

İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Bayraklı ilçesindeki aile sağlığı merkezi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kılıç, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündeminde!

Aile sağlığı merkezi binası inşaatları meclis gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Tabip Odası'ndan Aile Sağlık Merkezleri için kamu binası talebi!

İzmir Tabip Odası, Kovid-19 salgınıyla mücadelede eden kurumlardan olan Aile Sağlık Merkezleri’nin fiziki şartlarının iyi olmadığına, güneş görmeyen ve havalandırması bulunmayan yapılarda hizmet sunulduğunu belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Antalya Büyükşehir Belediyesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar son aşamaya geldi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek çalışmaları yerinde inceledi. 

Aile Sağlığı Merkezi binaları depreme dayanıklı mı?

TTB Aile Hekimliği Kolu Yürütme Kurulu, Aile Sağlığı Merkezlerinde (ASM) ve mobil çalışma birimlerinde yetersiz ve uygunsuz binalara dikkat çekti. Konuya ilişkin yapılan açıklamada, depreme karşı dayanıksız binalarda hizmet veren ASM'ler olduğu belirtildi.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Ümraniye Finanskent Aile Sağlık Merkezi hizmete açılıyor!

Ümraniye Belediyesi tarafından inşa edilen Finanskent Aile Sağlık Merkezi yakın zamanda hizmete açılacak. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

bartın Aile Sağlığı Merkezleri inşaatları Haberi

bartın Aile Sağlığı Merkezleri inşaatları


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, yapımı tamamlanan Arıt Aile Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulundu.


Arıt Muhtarı Satı Uzun ve çevre köylerinin muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette, Aile Sağlığı Merkezinin tamamlandığını belirten Milletvekili Tunç, Arıt ve çevre köylerine hizmet verecek olan 2 hekim kapasiteli Aile Sağlığı Merkezi'nin bölgedeki sağlık hizmeti ihtiyacını en güzel şekilde karşılayacağını söyledi. Milletvekili Tunç, inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi binasının iç donanımının tamamlanmasının ardından hizmete açılacağını belirtti. Bartın’ın diğer beldelerinde ve merkezi köylerinde Aile Sağlığı Merkezleri inşa ettiklerini belirten Milletvekili Tunç, Kozcağız Aile Sağlığı Merkezinin, Hasankadı Aile Sağlığı Merkezinin, Arıt Aile Sağlığı Merkezinin yapımlarını tamamladıklarını, Kumluca Aile Sağlığı Merkezinin ihalesini gerçekleştirdiklerini, Kayadibi Aile Sağlığı Merkezinin de yapım ihalesinin gerçekleştirileceğini söyledi.


Akyazı...