28 / 03 / 2024

Bartın haziran tüik konut satış istatistikleri

Bartın haziran tüik konut satış istatistikleri

TÜİK Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Bu verilerine göre Haziran ayınca Bartın'da 260 konut satıldı.

1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, gram ve çeyrek altın fiyatları..

Altın fiyatlarında yükseliş devam ederken bayramda altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Peki, 1 gram altın ne kadar? Altın fiyatları bugün düştü mü? İşte 28 Haziran 2023 tam, yarım, cumhuriyet, gram ve çeyrek altın fiyatları...

Altın gözünü açtı! Yükseliş başladı! Gram altın alış satış ne kadar oldu?  21 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, Merkez Bankası faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Altın gözünü açtı. Peki gram altın alış satış fiyatı ne kadar oldu? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 21 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

TÜİK geçen yılın konut satışlarını açıkladı! Zirvede hangi ülke var?

TÜİK, geçtiğimiz senenin Aralık ayına dair sıfır, ikinci el ve ipotekli olmak üzere Türkiye'nin tamamında yapılan toplam konut satışlarını paylaştı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bartın Adliyesi açılışında konuştu. 2002'de 78 olan ayrı mahkeme sayısının şimdi 363'e çıktığını, 2002'de 569 bin metrekare olan adliyelerin kapalı alanlarının da 6 milyon metrekareye ulaştığını açıkladı.

Bahçe traktörü alacaklar dikkat! Başak Traktör'ün Haziran ayı fiyatları belli oldu! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin yerli ve milli yapımı Başak traktörün bahçe araçlarının Haziran 2022 fiyat listesini inceledik. Peki, Başak Traktör bahçe araç özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte 3 haziran 2022 fiyat listesi...

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Bartın İl Özel İdaresi İnkumu'ndaki lüks villaları satışa çıkardı!

Bartın İl Özel İdaresi tarafından, turizm için ayrılan fakat senelerdir bir çivi bile çakılmayan alanda, 3 sene önce, mülkiyeti kendine ait olan lüks villalar inşa etti. Şimdi, bütçe yetersizliği sebebiyle o villalar satışa sunuldu. Villaların fiyatları 1 milyon 250 bin TL'den başlıyor...

Bartın Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Bartın ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan acele kamulaştırma kararı bugünkü 31499 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın için acele kamulaştırma kararı!

Zonguldak, Kastamonu ve Bartın illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Alınan kamulaştırma kararı bugünkü 31486 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bartın Irmağı, yeni projeyle Türkiye'nin Venedik'i olacak!

Yaklaşık 15 kilometrelik bölümü kent merkezinden geçerek Karadeniz'e dökülen, çevresi orman örtüsüyle kaplı Bartın Irmağı'nın, hazırlanan projeyle hizmet sunması planlanıyor...

Bartın'da arazi kavgası!

Bartın'da arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştığı abisini av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen şüpheli, jandarmaya teslim oldu.

Halk GYO bedelsiz payların dağıtım tarihi 20 Haziran'da!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2018 yılı kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı çerçevesinde, ortaklara verilecek bedelsiz payların dağıtımına 20 Haziran'da başlanacak...

Bartın haziran tüik konut satış istatistikleri Haberi

Bartın haziran tüik konut satış istatistikleri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Zonguldak Bölge Müdürlüğü, 2016 yılı Haziran "Konut Satış İstatistikleri'ni açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 4 oranında azalarak 106 bin 187 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 406 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 19,2) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 11 bin 695 konut satışı (yüzde 11) ile Ankara, 6 bin 745 konut satışı (yüzde 6,4) ile İzmir izledi. Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 6 konut ile Hakkari, 19 konut ile Ardahan ve 34 konut ile Bayburt oldu. Müdürlüğe bağlı Bartın'da ise Haziran ayında 260 konut satıldı.


Hedef...