23 / 04 / 2024

Bartın Karaköy mülkiyet sorunu

Bartın Karaköy mülkiyet sorunu

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturmaya devam ediyor. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Karaköy Mahalle’sinde 10 aileye tapularını teslim etti.

Sultangazi'deki 40 yıllık mülkiyet sorunu çözüldü!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, ilçedeki 40 yıllık mülkiyet sorununu da çözdü. Sultangazi'de riskli olduğu tespit edilmiş olan binaların yerine, depreme dayanıklı yapılar inşa edildi.

Kentsel dönüşümde mülkiyet hakkı tartışmaları! Yasa onaylandı, tartışmalar büyüdü!

Kentsel dönüşüme ilişkin düzenlemeler içeren kanun TBMM'de kabul edildi. Eleştirilerin odağında ise mülkiyet hakkının ihlali yer alıyor. İşte tepki çeken yasanın ayrıntıları...

Akfen Karaköy Gayrimenkul, Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını satın aldı! 3,1 milyon Euro bedelle! 

Akfen GYO bağlı ortaklığı Akfen Karaköy Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat A.Ş. Eraysan'a ait fabrika binası ile arsasını 3,1 milyon Euro bedelle satın aldı. İşte ayrıntılar...

Eminönü, Karaköy, Beşiktaş ve Kadıköy... İstanbul'da terk edilmiş binalar tehlike sinyalleri veriyor!

İstanbul'da genellikle Eminönü, Karaköy, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar gibi yerlerde bulunan terk edilmiş, kullanılmayan binalar İstanbul için tehlike siyalleri veriyor.

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

Halk GYO Karaköy binasının 2022 değeri açıklandı! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın portföyünde yer alan İstanbul Karaköy binasına ilişkin 2022 yıl sonu değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO Karaköy binasının değeri ne kadar oldu? İşte Halk GYO Karaköy binası ile ilgili ayrıntılar ve değeri...

''Ne zaman altın almalıyım?'' sorusuna ünlü ekonomistten hemen yanıt geldi! Alım için işte bu seviye

Altın almak isteyenler '' Ne zaman altın almalıyım'' sorusunun yanıtını merak ediyor. Ünlü ekonomist  Belgin Maviş yatırımcılar için altında alım seviyesini açıklayarak rakam verdi...

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Cc Mülkiyet Yönetimi Danışmanlık Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi Beyoğlu'nda Sabahattin Tosun tarafından kuruldu.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı!

Türkiye’nin ilk yerli outdoor ayakkabı markası Vaneda, ilk mağazasını Karaköy'de hizmete açtı...

Konya Akşehir'de 10 bine yakın kişinin mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın Akşehir ve Tuzlukçu ilçelerinde 10 bine yakın kişiyi ilgilendiren mülkiyet sorununun çözüme kavuştuğunu dile getirdi. 

İzmir depreminde yıkılan konutların mülkiyet durumu mecliste!

İzmir'de meydana gelen deprem sebebiyle yıkılan konutların mülkiyet durumu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Karaköy mülkiyet sorunu Haberi

Bartın Karaköy mülkiyet sorunu

Bartın Belediyesi yaptığı yeni İmar Planı ile hisseli parsel sahiplerini tapu belgelerine kavuşturuyor. Daha önce, Aladağ Mahallesi’nde bir bölgede ve Karaçay Mahallesi’nde hisseli parsel sahiplerine tapularını veren Başkan Cemal Akın, bu defa Karaköy Mahallesi'nde tapuları dağıtt. 

Anadolu Ajansı'da yer alan habere göre; 9 etaplı olan hisseli parsel tapulandırma çalışmasının üçüncü etabı Karaköy Mahalle’sinde düzenlendi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,10 aileye tapularını verdi. Tapu dağıtımına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 140. Yıl Parkı’nda düzenlenen tapu dağıtım törenine; Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Bartın Belediye Başkanı Yardımcısı Erol Demirkoparanoğlu, Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkanı Aykut Oktay Ulu, MHP’li Meclis Üyeleri, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Bartın Kadın Kolları Başkanı Nuran Akmaz, Karaköy Mahallesi Muhtarı...