25 / 04 / 2024

Bartın Köyortası bina yıkımları

Bartın Köyortası bina yıkımları

Bartın`da, Kılıç ailesinin oturduğu yıkılma tehlikesi bulunan 2 katlı ahşap ev, ailenin belediyenin verdiği konteynere yerleşmesinden sonra iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ Bartın İlk Evim kuraları çekildi! Bartın TOKİ kura sonucu 6 Aralık 2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak belirtilen TOKİ "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Bartın'da inşa edilecek olan toplam 850 konutun hak sahiplerini belirlemek için kura çekilişi gerçekleştirildi.

Bartın'da konutları su altında kalacaklar için 102 yeni konut yapılıyor! 2023'ün ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Bartın'da Kozcağız Barajı'nın faaliyete geçmesiyle konutları su altında kalacak köylüler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından her biri 3 oda 1 salon müstakil daireden meydana gelen 102 Tarımköy Konutu inşa ediliyor.

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Bina İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Fatih’te 100  bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hannarici tarafından kuruldu.

Bartın'da 10 milyon TL'ye icradan satılık öğrenci yurdu ve arsası!

T.C. Bartın İcra Dairesi, Bartın ili, Merkez ilçesi, Şiremiçavuş Mahallesi'nde yer alan 6 katlı öğrenci yurdunu ve arsasını 10 milyon TL'ye icradan satıyor... 

Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konutun yapımına başlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Kastamonu, Sinop ve Bartın'da 952 konut ve 170 köy evinin yapımına başlandığını açıkladı.

Bartın Millet Bahçesi 24 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Eylül'de gerçekleştirecek.

Bartın'da 45 yapı ağır hasarlı!

Bartın Valiliği, şiddetli sağanak sonrasında meydana gelen sel afeti sebebiyle 13 köprünün yıkık durumda olduğunu, yıkık, acil yıkılacak ve ağır hasarlı 45 yapının olduğunu dile getirdi.

Bartın'daki konutların inşaatı başlıyor!

Bartın'da selin etkili olduğu bölgelerde inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel nedeniyle evleri kaybeden vatandaşlar için kısa sürede konutların inşa edileceğini dile getirdi. 

Bartın'da 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Bartın İl Özel İdaresi, Bartın'da yer alan 12 adet gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Bartın'da arazi kavgası: 5 yaralı!

Doğal güzellikleri ile sık sık gündeme gelen Bartın'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada toplam 5 kişi yaralandı...

Bartın Köyortası bina yıkımları Haberi

Bartın Köyortası bina yıkımları

Bartın Belediyesi, Köyortası Mahallesi Tersane Caddesi`nde 60 yaşındaki Erdoğan Kılıç`a ait 2 katlı ahşap bina için tehlike oluşturduğu gerekçesiyle İmar Kanunu`nun ilgili maddesi kapsamında yıkım kararı aldı. Yıkım kararı aileye bildirilerek evi tahliye etmeleri istendi. Erdoğan Kılıç ve eşi, evin yakınına konulan belediyenin verdiği konteynere yerleşti. Belediye ekipleri, sabah evde kalan aileye ait eşyalar ile depo olarak kullanılan alt katta bağlı iki köpeği dışarıya çıkardıktan sonra yıkıma başladı. Ahşap bina, iş makinesiyle yıkıldı. Ev sahibinin bulunmadığı yıkımda polis ekipleri çevrede önlem aldı.


Köyortası Mahallesi Muhtarı Aysel Özveren, "Bina yıkılma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Biz de muhtarlık olarak belediyeye başvurduk. Çevre güvenliğini tehdit ediyordu. Ev sahipleri binadan çıkmak istemedi, ama belediye arsanın yanına onlara konteynır koydu. Ardından da yıkım gerçekleşti"...