19 / 04 / 2024

Başak Çatı kiremit üretimi

Başak Çatı kiremit üretimi

3 yıl önce başlanan yatırım tamamlandı, 10 milyon dolar yatırımla modern üretim başladı. Başak Çatı ve Cephe Sistemleri artık el değmeden kiremit üretiyor.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı! Fuzul GYO'dan yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 4. Etap için imzalar atıldı. Söz konusu ihaleyi Fuzul GYO kazanmıştı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ikinci oturumu 3 Mayıs'ta yapılmış ve teklifler alınmıştı. Söz konusu arsa için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap için yüklenici ile sözleşme 19 Haziran'da imzalandı. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ile ilgili merak edilenler...

Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı!

Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk adımı olarak hayata geçirilecek olan Yuvam Başakşehir Evleri'nin temeli atıldı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 7. Etap için imzalar atıldı! Projeyi Aydur Yapı inşa edecek! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap için yüklenici ile sözleşme imzaladı. Peki İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap hangi firma tarafından inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Hoşdere 7. Etap ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Ebruli İnşaat ile 30 Kasım tarihinde imzalandı.

Başakşehir'de gayrimenkul satışı yüzünden silahlı çatışma!

İstanbul Başakşehir'de 2 milyonluk gayrimenkul satışı yüzünden  Çeçen ve Gürcü iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti.

Başakşehir Belediyesi yeni sosyal konut projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi tarafından Kayabaşı’nda inşa edilecek sosyal konut projesi için ilk adım atılıyor. 39 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede, kat sayısı 12’yi geçmeyecek 6 blokta toplam 503 daire bulunacak.

Başakşehir Hayvan Hastanesi'nin temeli atıldı!

Başakşehir Belediyesi, “Sadece bir gün değil her gün” anlayışıyla sürdürdüğü sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Sevimli dostlarımızın tedavi, bakım ve barınma ihtiyaçlarının giderileceği Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin temeli atıldı. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 7. Etap arsası Fuzul Grup'un!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Fuzul Grup imzasıyla inşa edilecek Başakşehir Kayabaşı 7. Etap projesi için imzalar atıldı.

Başakşehir Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Başakşehir Belediyesi, Oyakkent Camii ve Külliyesi’nin temelini attı.

Emlak Konut Başakşehir'de 3 milyon metrekareye imzasını atıyor!

Başakşehir'de tamamlanan ve devam eden projelerinde 29 bin birim  bulunan Emlak Konut, bölgede 3 milyon metrekare alana imzasını atıyor. 

Antalya Akçatı’ya emisyonlu asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, daha önce genişleterek, alt yapısını hazırladığı Alanya’nın Akçatı mahallesi yolunda asfalt çalışmalarına başladı. Diğer asfalt türlerine göre daha kalın olan emisyonlu asfalt yöntemi ilk kez kullanıldı.

Başak Çatı kiremit üretimi Haberi

Başak Çatı kiremit üretimi

Eskişehir’de ana üretim konusu tuğla ve kiremitte 46 yıldır faaliyetlerini sürdüren Başak Çatı ve Cephe Sistemleri, 3 yıl önce başlattığı modernizasyon yatırımını tamamlayarak yeni teknolojisiyle üretime geçti. Yatırımla, el değmeden kiremit ve tuğla üreterek paketleyebilen ve nakliyeye hazır hale getirebilen teknolojiye kavuşan Başak, yaptığı 10 milyon dolarlık yatırımla üretim kapasitesini de yüzde 50 artırarak yıllık 30 milyon adetten 45 milyon adete yükseltti. 


Başak Kiremit ve Tuğla ismiyle 1969 yılında Ali Rıza Karık tarafından kurulan ve üretime başlayan şirket, yıllar içinde gelişim göstererek sektör içinde üretim alanını çeşitlendirirken, yeniden yapılanma süreçleri ve kurumsallaşmayı da başarıyla tamamladı. Başak Kiremit olan ismini yeniden yapılanma kapsamında Başak Çatı ve Cephe Sistemleri olarak değiştirirken, kurulan yeni şirketlerle değişik alanlara da yöneldi. Başak Kiremit ile çıktığı...