26 / 04 / 2024

Başak Köprüceli

Başak Köprüceli

Köprüceli İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Limited Şirketi , 8 Şubat 2013 tarihinde, 40 bin TL sermaye ile, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla kuruldu...

İstanbul'da korkutan manzara! Betonunda midye kabukları olan köprü tedirgin etti!

Mega kent İstanbul'da beklenen olası deprem köprü, üst geçit ve viyadüklerin sağlamlığını da yeniden gündeme getirdi. Kritik noktada bulunan Maltepe kavşak köprüsünün betonunda ortaya çıkan midye kabukları halkı tedirgin etti.

1915 Çanakkale Köprüsünün kuleleri Erdoğan’ın bağlanacağı tören ile tamamlanacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan 1915 Çanakkale Köprüsü'yle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın video konferans ile bağlanacağı tören ile köprünün kuleleri tamamlanacak." dedi.

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

1915 Çanakkale Köprüsü 2020'de açılıyor!

Yatırımı tüm hızıyla süren dünyanın en uzun orta açıklıklı 1915 Çanakkale Köprüsü, Marmara’yı Ege’ye bağlayacak. Köprü, 18 Mart 2022'de hizmete açılacak.

Balıkesir'in yeni köprülü kavşak inşaatı yıl sonunda bitecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşak inşaatı hızlandı. İki ilçenin birbirine bağlayacak kavşağın 2019 yılı gelmeden açılması planlanıyor.

Taşköprü Yaylası’nda fırsatçıların kaçak yapıları yıkıldı!

Gümüşhane'nin Taşköprü Yaylası’nda 15 Temmuz Evleri olarak inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı. Ekipler, '15 Temmuz Mahallesi' tabelalarını kaldırarak yıkıma başladı.

Adana’da 3 köprü için şantiye kuruldu!

Adana’da Cevat Yurdagül Bulvarını Yüreğir’e bağlayan köprü, Koza Bulvarını Seyhan’a bağlayan köprü, Misis Köprüsünün aşağısına olmak üzere üç farklı köprünün inşaatı için şantiye kuruldu.

Manisa Köprülü Kavşak projesi 29 Ekim'de tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir-Ankara karayolu üzerinde Salihli ilçe girişi ile Sanayi Sitesini birbirine bağlayan noktada çalışmalarına devam edilen Manisa Köprülü Kavşak projesinin 29 Ekim'de açılacağı açıklandı.

Köprübaşı Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Köprübaşı ilçe ziyaretinde Avukat Özcan Akçiçek Parkı ve Köprübaşı Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’ni hizmete açtı.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Denizli Sanayi Bağlantı Köprüsü’nde geri sayım başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent trafiğini rahatlatacak önemli projeleri arasında yer alan Sanayi Bağlantı Köprüsü’nün inşaatında sona gelindi.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Başak Köprüceli Haberi

Başak Köprüceli

40 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları ve gibi gayrimenkulleri almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Kadıköy Şemsettin Günaltay Caddesi NO:92 B Blok Denli Apartmanı Daire:2 adresinde faaliyete geçirildi. 8 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, İlhan Bertan Köprüceli ve Başak Köprüceli ortaklığıyla...