27 / 04 / 2024

başakcity boutique ödeme planı

başakcity boutique ödeme planı

Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 veya 15 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Çiftçiler hemen bakın! Tarımsal desteklerin uygulanmasında değişiklik: Mazot ve gübre desteği, ÇKS başvuruları...

Tarım ve Orman Bakanlığınca hazırlanan "Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ" kapsamında sağlanan desteklerin başvuru ve ödeme tarihlerinde değişiklik yapıldı. İşte ayrıntılar...

KOSGEB'in deprem desteğine 2 haftada 718 başvuru geldi! Ödeme tarihi önümüzdeki hafta belli oluyor

KOSGEB Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, depremden etkilenen 11 ilde bulunan işletmelere yönelik başlatılan 450 milyon dolarlık deprem destek paketine, Diyarbakır’dan 2 haftada 718 başvuru yapıldığını açıkladı.

Faizsiz evlilik kredisi başvuru şartları neler?

Evlilik kredisi başvuru tarihi, ödeme takvimi ve şartları ile ilgili detaylar merak konusu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili açıklamada bulundu. Açıklama sonrasında faizsin evlilik kredisi başvuruları gündemde.

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023!

Ebruli İnşaat Ebruli Başakşehir ödeme tablosu Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. Peki Ebruli Başakşehir projesi nerede? Projedeki konutlar için vade yapılıyor mu? 

Devlet hane başı 100 bin ödeme dağıtıyor! Almak için şartlar nedir?

Nakit ihtiyacı duyan vatandaşlara devletten destek ödemesi geldi. 18 yaşın üstündeki herkese e-Devletten başvuru yapacak. 100.000 TL’ye kadar destek ödemesi verilecek. Tüm başvuru şartları belli oldu. İşte detaylar…

Her ay 1250 TL'lik destek hesaplara yatacak! İşte Aile Destek Paketi başvuru ve ödeme tarihleri...

Dar gelirli ailelere belirli dönemlerde yapılan Aile Destek Programı ödemelerine yönelik sorgulamalar Kasım ayıyla birlikte hız kazandı. Yeni ayda ödemenin hangi gün hesaplara yatırılacağı merak konusu olurken Aile Destek Paketi başvuru şartları da yeniden gündeme geldi.

Dikkat! Vergi yapılandırması ve ödeme süresi uzatıldı!

7326 sayılı vergi yapılandırma kanununa ilişkin süre uzatımı gerçekleştirildi. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre başvuru ve ödeme süresi 1 ay uzatıldı.

Tarım arazileri ve 2B taşınmazlarının satış başvuruları için son 5 gün!

2B taşınmazları ile Hazineye ait tarım arazilerinin satışı uygulamasından daha fazla hak sahibinin yararlanabilmesi için başvuru ve ödeme süresini 16 Aralık'a kadar uzatıldı. Başvurular için son 5 gün...

İmar barışı başvuruları 4 ay uzatılsın!

Yeniden İnşa Derneği (YENİDER) Genel Başkanı Eşref Küçükateş, imar barışı başvuruları ve ödeme süresinin 4 ay uzatılması gerektiğini söyledi. Küçükateş, uygulamada vatandaşlara kolaylık için taksitlendirme sisteminin getirilmesi gerektiğini belirtti.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün!

Emlak Konut'un borcunu erken ödemek isteyenler için başlattığı erken ödeme kampanyası için başvurular bugün sona eriyor. 65 projede geçerli kampanya kapsamında yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Emlak Konut erken ödeme kampanyası için son gün yarın!

Emlak Konut GYO'nun 65 projede başlattığı erken ödeme indirimi kampanyası için başvurular yarın sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Emlak Konut erken ödeme indirimi kampanyası için son gün!

Emlak Konut GYO'nun 65 projede başlattığı erken ödeme indirimi kampanyası için başvurular bugün sona eriyor. Borcunu erken ödemek isteyenler için sunulan kampanyada borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirim sunuluyor.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası başladı mı?

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası detayları bugün açıklandı. Peki Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası başladı mı? Ödeme planları nasıl? İşte cevabı...

başakcity boutique ödeme planı Haberi

başakcity boutique ödeme planı

BaşakCity Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Proje Fuzul Grup imzası taşıyor. 

Başakcity Boutique projesi 123 adet daireden meydana geliyor. Daire büyüklükleri 70 metrekare ile 200 metrekare arasında değişen Başak City Boutique Residence projesinde 15 bin TL veya yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Başakcity Başakşehir lokasyon!




Başakşehir Başakcity Evleri iletişim!

Tel: 444 0 156 
Web: basakcity.com 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com