24 / 04 / 2024

başakşehir bulvar istanbul örnek daire

başakşehir bulvar istanbul örnek daire

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 300 TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar 1 oda 1 salondan 6 oda 1 salona kadar değişiklik gösteriyor

Başakşehir Bulvar İstanbul güncel fiyatlar!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri, Emlak Konut Ağustos kampanyasına dahil projeler arasında...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ile 29 Kasım 2015 Pazar günü ihale ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde'de fiyatlar 850 bin liradan başlıyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon!

Toplam 1.555 adet daireden oluşan Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri Özkar ile Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Başakşehir Bulvar İstanbul lokasyon bilgileri...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Özkar ile Özülke İnşaat imzasıyla inşa edilen projede mağaza büyüklükleri 78 metrekareden başlıyor ve yükseliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde teslimleri Haziran 2016' da yapılması öngörülüyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un ticari alanları hayata geçiyor. Açık artırma projenin satış ofisinde 29 Kasım'da düzenlenecek.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleşecek olan projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir'in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul'un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

başakşehir bulvar istanbul örnek daire Haberi

başakşehir bulvar istanbul örnek daire

Bulvar İstanbul projesi, İstanbul Başakşehir'de inşa ediliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Başakşehir Bulvar İstanbul kapsamında 15 konut ve 1 rezidans bloğu bulunuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul kapsamında ayrıca 1500 daire yer alıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul satılık daire tipleri 1+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor.


 


Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat listesi!

Başakşehir Bulvar İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatları 2 bin 300 TL'den başlıyor. 


Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Başakşehir Bulvar İstanbul ödeme koşulları kapsamında banka kredili ya da firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul teslim tarihi 36 ay sonra olarak belirlendi. Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde oyun...