23 / 04 / 2024

başakşehir kiralık ev

başakşehir kiralık ev

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

Başakşehir 2. Kısım Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Başakşehir ilçesi, 2.Kısım Mahallesi, 264 ada, 1 ve 4 parseller ile 265 adaya ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Tatarcık Mahallesi'nde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan değerleme raporuna göre; gayrimenkullerin KDV dahil toplam değeri 164 milyon 300 bin 710 TL oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Tatarcık parsellerinin değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Tatarcık Mahallesinde yer alan 126/16, 133/5 parsel no.lu taşınmazlar için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut GYO Başakşehir Hoşdere 2. Etap yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Başakşehir 2. Kısım, "İstanbul Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap" kapsamında, 1963 Ada 1 Parseldeki toplam 148 adet konut kullanımlı bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 20 Temmuz 2020 tarihinde alındı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'e kültür ve yaşam kompleksi geliyor!

Başakşehir Belediyesi tarafından Fenertepe Mahallesi’ne kültür ve yaşam kompleksi yapılıyor. Proje kapsamında 450 kişi kapasitesine sahip amfi tiyatroda konser, tiyatro gibi çeşitli açık hava etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Avrupa Konutları Başakşehir'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Avrupa Konutları Başakşehir kısmi geçici kabulü bugün yapıldı.

Avrupa Konutları Başakşehir güncel ev fiyatları!

Avrupa Konutları Başakşehir projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

3. İstanbul Başakşehir’de 350 ev satıldı!

Fuzul Grup, Seha Yapı, Al Zamil, Adese ortaklığı ve Başakşehir Belediyesi işbirliği ile inşa edilen 3. İstanbul Başakşehir’de ilk etaptaki 550 konutun 350'sinin satışı gerçekleşti.

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları!

Başakşehir Vadiyaka satılık ev fiyatları 540 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede, 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneği bulunuyor...

başakşehir kiralık ev Haberi

başakşehir kiralık ev

İstanbul’da son dönemde fahiş oranlarda artan kira fiyatları, yabancıya kiralık ev sorununu bir kez daha gündeme getirdi. İstanbul’da yabancıların özellikle yoğun şekilde yaşadığı Başakşehir’de, Türklere kiralık ev verilmediği yönündeki haberler sosyal medyada gündem oldu. Türklerin yabancılara evlerini kiraya vermediği dönemler geride kalırken artık yabancı ev sahipleri, mülklerini Türklere kiraya vermemeye başladı. 

Geçtiğimiz gün gündeme gelen İstanbul Esenyurt'ta 1 oda 1 salon için verilen bir kiralık konut ilanı tartışmaları yeniden alevlendirdi. 1+1 ev için verilen ilanda yer alan “Türk müşteri uygun değil” ibaresi sosyal medyada tepkilere neden oldu. Sosyal medyada ilanı veren kişinin İranlı olduğuna dikkat çekildi. 

Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne? Yabancı ev sahipleri Türklere ev kiralamıyor mu?...