26 / 04 / 2024

başakşehir Lal Bahçe Evleri fiyat

başakşehir Lal Bahçe Evleri fiyat

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Eşkinoz Vadisi ve çevresindeki 287 bin metrekarelik alanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Eşkinoz Vadisi ve Çevresi 1. Etap 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Traktör alacaklar dikkat! Başak Traktör, bahçe traktörü fiyatlarını açıkladı! İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli ve milli markası Başak Traktör, bahçe traktörü temmuz ayı fiyat listesini paylaştı. Peki, Başak Traktör bahçe traktör özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 16 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Başak Traktör, bahçe traktörü fiyatları yayımlandı! Traktör fiyatları ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli ve milli markası Başak Traktör, bahçe traktörü güncel fiyat listesini paylaştı. Başak traktörün bahçe traktörlerinin temmuz 2022 fiyat listesini inceledik. Peki, Başak Traktör bahçe araç özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 14 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Başak Traktör, bahçe traktörü fiyatlarını açıkladı! Traktör fiyatları ne kadar? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin yerli ve milli markası Başak Traktör, bahçe traktörü fiyat listesini paylaştı. Başak traktörün bahçe traktörlerinin Haziran 2022 fiyat listesini inceledik. Peki, Başak Traktör bahçe araç özellikleri neler, fiyatları ne kadar? İşte 15 Haziran 2022 fiyat listesi...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bahçeşehir Gölet'ine bisiklet yolu yapılacak!

Başakşehir Belediyesi, Bahçeşehir Gölet'inde yer alan yürüyüş yoluna bisiklet yolu inşa etmek için çalışmalara başladı.

Emlak Konut GYO Başakşehir parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli Başakşehir İlçesi Bahçeşehir 2. Kısım ve Hoşdere Mahalleleri'nde yer alan 8 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Başakşehir'de 87 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1.Kısım'da yer alan gayrimenkulü 87 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Başakşehir Belediyesi'nden 27.5 milyon TL'ye satılık akaryakıt tesis alanı!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, Başakşehir İlçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) Mahallesinde yer alan “Bakım ve Akaryakıt Tesis Alanı” lejantında kalan 4 bin 439 metrekare alanlı taşınmazı 27 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki inşaat çalışmalarında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Başakşehir ilçesindeki Sular Vadisi'ne gitti. İmamoğlu, vadi içindeki kreş inşaatı, pazar alanı ve Bahçe Market'i dolaştı. 

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 652 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi 1. Etap 652 Adet Konut ve 6 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 21 Eylül 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

başakşehir Lal Bahçe Evleri fiyat Haberi

başakşehir Lal Bahçe Evleri fiyat

HYK Yapı ve Kiptaş tarafından inşa edilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. 12 katlı tel blok şeklinde inşa edilen proje 3 bin 625 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükselen Lal Bahçe Evleri'nde daireler teslim edildi. Projede daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.

2018 yılının Aralık ayında satışa çıkan projenin yüzde 79'u açık alan olarak tasarlandı. Lal Bahçe Evleri'nde yüzde 30 peşin ödemlerde kalan kısım taksitlendiriliyor.

Lal Bahçe Evleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 25 dakika 3. havalimanına 40 dakika Atatürk Havalimanı'na 12 dakika Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 19 dakika uzaklıkta  Metroya 750 metre mesafe uzaklıkta konumlanıyor.

Telefon: 0212 414 98 98 
Web: http://www.lalbahce.com/ 

Adres: Başakşehir Mahallesi 5. Etap Yeşilvadi Caddesi No:2 Başakşehir /...