28 / 03 / 2024

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi 248 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Emlak Konut GYO güvencesiyle Başakşehir'e bağlı Bahçekent'te hayata geçirildi...

Başakşehir Hoşdere'deki 13 bin metrekarelik arsanın imar planı değişikliği askıda! Dev projelere komşu!

İstanbul, Başakşehir  Bahçeşehir 2. Kısım (Hoşdere) Mahallesi 645 Ada 2 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı. Söz konusu arsa TOKİ Bahçeşehir 2. Kısım, Tual Bahçekent gibi projelere yakın konumda yer alıyor. 

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir'de 12 taksitle arsa satıyor!

İstanbul İli Başakşehir Belediye Başkanlığı, Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan arsayı 141 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesi başlıyor!

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım projesine başlıyor. Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım'ın yer teslimi yapıldı.

Semt Bahçekent'te yüzde 5 peşinatla! Ödemeler 2. yılda başlıyor!

Semt Bahçekent projesinde başlatılan kampanya kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki konutlar için ödemeler 2. yılda başlıyor...

Semt Bahçekent'te taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor! Yüzde 5 peşinatla!

Semt Bahçekent projesinde başlayan yeni kampanya kapsamında projeden yüzde 5 peşinat ve yüzde 10 indirim imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Projenin taksit ödemeleri 3. yılda başlıyor...

Kiler GYO ile KİPTAŞ arasında Referans Bahçeşehir ve Referans Başakşehir anlaşması!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, KİPTAŞ Referans Bahçeşehir (558 ada 8 Parsel) ve KİPTAŞ Referans Başakşehir (1284 ada 2 Parsel) sözleşmesi protokolü hakkında açıklama yaptı...

Başakşehir Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı!

Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe Evleri'nde yaşam başladı. Projeden ev sahibi olan aileler oturmaya başladı.

Başakşehir Millet Bahçesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Ziyagökalp Mahallesi, Millet Bahçesine İlişkin Hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açıldı!

Başakşehir Millet Bahçesi içerisinde bulunan Başakşehir Millet Kıraathanesi'nin açılışı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yapıldı.

Başakşehir Millet Kıraathanesi açılış için gün sayıyor!

Başakşehir ilçesi dev bir esere daha kavuşuyor. İstanbul’un en büyük millet kıraathanesi olacak olan Başakşehir Millet Kıraathanesi, Başakşehir Millet Bahçesi’nde hayata geçiriliyor.

Başakşehir'e havuzlu cami!

Başakşehir’in Bahçeşehir 2. Kısım Mahallesi’nde modern konutların hayata geçirildiği Hoşdere mevkiinde yükselen bin 500 kişilik cami Ramazan ayında ibadete açılacak.

Semt Bahçekent daire satış fiyatları!

Semt Bahçekent daire satış fiyatları 248 bin TL'den başlıyor. Proje Başakşehir Bahçekent'te, 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor...

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi Haberi

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi

Dairelerin Aralık 2019 tarihinde teslim edileceği Semt Bahçekent projesi Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede büyüklükleri 67 metrekare ile 222 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde daire tipleri bulunuyor.

Konutm olarak TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu’na yakın mesafede yer alan Semt Bahçekent Evleri 140 dönümlük Hayat Park projesine komşu olarak yükseliyor. Semt Bahçekent Konutları, Başakşehir'e bağlı Hoşdere Bahçekent bölgesinde yer alıyor. 

Emlak Konut GYO güvencesine sahip proje  Sur Yapı  imzası taşıyor. Semt Bahçekent projesi ortak kullanım alanlarında, çocuk oyun alanları, sauna, fitness, spor alanları, yüzme havuzu gibi imkanlar da sunuluyor.
 

Başakşehir Semt Bahçekent fiyat listesi!

66,89 - 96,66 metrekare 1+1 daireler 248 bin TL - 356 bin TL 
119,23 - 223,75 metrekare 2+1 daireler 385 bin TL - 725 bin TL