16 / 04 / 2024

Başakşehir yeni merkez makro akyapı

Başakşehir yeni merkez makro akyapı

İstanbul Üniversitesi tarafından 2013 yılında İstanbul 'un 39 ilçesinde yapılan Kamusal Hizmetlerin Değerlendirilmesi anketinde; 10 ana başlıkta birinci olan Başakşehir yatırımda da birinciliğe koşuyor...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Avrasya Konutları 2 projesiyle Başakşehir'e 410 yeni konut geliyor!

Fuzul Yapı Avrasya Konutları 2 projesi için düğmeye bastı. Başakşehir Avrasya Konutları 2 projesinde 410 yeni konut yer alacak...

Başakşehir Şahintepe ve Ziyagökalp mahallelerine yeni konut müjdesi!

Kayapark Sakura Evleri'nin lansmanında önemli açıklamalar yapan Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, "Kentsel dönüşümle ilgili bu proje sürerken, 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde yeni projeleri duyuracağız. Şahintepe ve Ziya Gökalp Mahallelerindeki konutlara 6 ay içerisinde başlayacağız" dedi.

Emlak Konut GYO'nun Başakşehir arsası için yeni plan!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde 1 milyon metrekarelik alanın planları ve “rezerv yapı alanı” kararı iptal edilmişti. Emlak Konut GYO tarafından alan için yeni plan hazırlandı...

TOKİ'den İstanbul Başakşehir'e 1446 yeni konut geliyor!

Uygun fiyat avantajı ve ödeme kolaylığı ile konut sahibi olmak isteyenlere TOKİ'den müjde geldi. TOKİ, İstanbul Başakşehir İlçesi Kayabaşı Mahallesi'nde 2 etap olarak toplamda 1446 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihale tarihi açıklandı. 

Başakşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası 130 milyon TL'ye mal olacak!

Başakşehir Belediyesi'nin kaba inşaatını Emlak Konut GYO'nun üstlendiği yeni hizmet binası toplam 130 milyon TL’ye mal olacak.

Başakşehir Güvercintepe'ye 3 yeni okul inşa ediliyor!

Başakşehir, sağlıkta olduğu gibi eğitimde de adeta bir üs haline geliyor. Çalışmalarına devam eden Başakşehir Belediyesi, Güvercintepe Mahallesi’nde depreme dayanıklı 3 yeni okul inşa ediyor.

TOKİ'den Başakşehir'e 652 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir'de 652 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Başakşehir'e 4 yeni okul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir'de 4 yeni okul inşa edecek.

TOKİ'den Başakşehir Hoşdere'ye 353 yeni konut geliyor!

TOKİ, İstanbul Başakşehir Hoşdere'de 353 konut ve 10 dükkandan oluşacak yeni proje için hazırlıklara başladı. Yeni projenin ihalesi 11 Mart'ta yapılacak...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Başakşehir'e dört yeni metro hatları geliyor! 

Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Başakşehir'de Organize Sanayi Bölgesindeki bir sanayi sitesini ziyaret etti. Vatandaşları pazar günü sandık başına çağıran Yıldırım, işçilerle sohbet ederek yeni projelerinden bahsetti. 

Başakşehir Belediyesi yeni hizmet binası için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından ihalesi gerçekleştirilen Başakşehir Belediyesi hizmet binası inşaat işi ihalesini 34.8 milyon TL teklifle Adyur İnşaat kazandı. 

Başakşehir yeni merkez makro akyapı Haberi

Başakşehir yeni merkez makro akyapı

İstanbul Üniversitesi tarafından 2013 yılında İstanbul'un 39 ilçesinde yapılan Kamusal Hizmetlerin Değerlendirilmesi anketinde; 10 ana başlıkta birinci olan Başakşehir yatırımda da birinciliğe koşuyor. Temizlik, çevre sağlığı hizmetleri ve kişi başına düşen yeşil alanda birinci; emniyet, asayiş ve huzur değerlendirmesinde ise Şile'den sonra ikinci olan Başakşehir, 10 ana başlıkta topladığı genel puanlarla, 39 ilçe arasında birinci oldu. 


Anket sonuçlarına göre İstanbul'un en yaşanılabilir ilçelerinin başında gelen Başakşehir, Türkiye'nin ilk planlı şehir meydanının da sahibi olmaya hazırlanıyor. Başakşehir, bugüne kadar yapılmış en büyük ölçekli şehir planı projesiyle yalnızca İstanbul'un değil Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri olacak. Projeye göre 60 bin metrekare alan üzerinde kurulacak şehir meydanının ve meydan çevresinde yer alacak projelerin 2014 yılı sonuna kadar başlaması planlanıyor. 


Telefon: 444 71 61

Web: