19 / 04 / 2024

Makro-Akyapı'dan Başakşehir yeni merkezde yeni proje: Park Mavera!

Makro-Akyapı'dan Başakşehir yeni merkezde yeni proje: Park Mavera!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Park Mavera

İstanbul Üniversitesi tarafından 2013 yılında İstanbul 'un 39 ilçesinde yapılan Kamusal Hizmetlerin Değerlendirilmesi anketinde; 10 ana başlıkta birinci olan Başakşehir yatırımda da birinciliğe koşuyor...



İstanbul Üniversitesi tarafından 2013 yılında İstanbul'un 39 ilçesinde yapılan Kamusal Hizmetlerin Değerlendirilmesi anketinde; 10 ana başlıkta birinci olan Başakşehir yatırımda da birinciliğe koşuyor. Temizlik, çevre sağlığı hizmetleri ve kişi başına düşen yeşil alanda birinci; emniyet, asayiş ve huzur değerlendirmesinde ise Şile'den sonra ikinci olan Başakşehir, 10 ana başlıkta topladığı genel puanlarla, 39 ilçe arasında birinci oldu. 


Anket sonuçlarına göre İstanbul'un en yaşanılabilir ilçelerinin başında gelen Başakşehir, Türkiye'nin ilk planlı şehir meydanının da sahibi olmaya hazırlanıyor. Başakşehir, bugüne kadar yapılmış en büyük ölçekli şehir planı projesiyle yalnızca İstanbul'un değil Türkiye'nin örnek ilçelerinden biri olacak. Projeye göre 60 bin metrekare alan üzerinde kurulacak şehir meydanının ve meydan çevresinde yer alacak projelerin 2014 yılı sonuna kadar başlaması planlanıyor. 


Telefon: 444 71 61

Web: www.parkmavera.com


Hürses Gazetesi


projeye sor



Geri Dön