19 / 04 / 2024

Başar Biberoğlu

Başar Biberoğlu

Gayrimenkul Yönetim Danışmanı Başar Biberoğlu, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için Zekeriyaköy’ü tavsiye ediyor. Biberoğlu: ' Gayrimenkul yatırımı için en doğru adres Zekeriyaköy ' dedi...

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu vefat etti!

Kalyon, Kolin, Limak, Cengiz inşaattan sonra en yüksek ekonomik değerde kamu ihalelerini alan Yapı Merkezi’nin Onursal Başkanı Dr. Ersin Arıoğlu yaşamını yitirdi. 

Yapı Merkezi YKB Başar Arıoğlu'ndan girişimcilere çok önemli tüyolar!

Dünya çapında başarılı bir çok projeye imza atan Yapı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Başar Arıoğlu, şirketinin çok uluslu firmaların stratejik ortağı olmasının ardındaki başarıyı girişimcilere anlattı.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Yaşar Neslihanoğlu'ndan emlak vergisi açıklaması!

CHP Grup Başkanvekili Yaşar Neslihanoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin olağanüstü toplantısında konuştu. Neslihanoğlu, "Tüm belediyelerin bu ay yüzde 50 kesintisi var. Bu ay emlak vergisi ayı. Şu ana kadar kaç kişi gelip emlak vergisi yatırdı? Hiç kimse. İnsanlar zor durumda" diye konuştu..

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yurt Ve Konaklama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Tanrıverdi ve Hüseyin Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

Başar Karcıoğlu: İnşaat sektörü ivme kazanacak!

Bu yıl ertelenen taleplerin devreye girmesi, istikrarın yeniden sağlanması gibi nedenlerle konut ve işyeri satışlarının hızlanmasını bekleyen Kar İnşaat Genel Müdürü Başar Karcıoğlu’na göre, sektör önümüzdeki dönemde büyük bir ivme kazanacak.

Avrasya Geçişi Projesi ailesi başarıyı kutladı!

Yapı Merkezi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Arıoğlu, dünya mühendislik tarihine geçecek örnek bir projeyi başarıyla yürüttüklerini belirterek, “Avrasya Geçişi Projesi’ne emek veren herkes, bu kıvancı ömrü boyunca yaşayacaktır” dedi.

Türkiye, ulaşımda dünya yarışına girebilme başarısını elde etti!

Bakan Mehmet Müezzinoğlu "Yol medeniyettir" ifadesiyle dağı taşı delerek, deniz altından tüneller yaparak, bu ülkenin ulaşımda, dünyayla yarışına güçlü mührü vurabilme başarısını elde ettiğini belirtti.

İşte Ali Ağaoğlu en büyük başarısının sırrı!

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Ağaoğlu İnşaat 10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler Kongresi'ne katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Hasan Rahvalı, Uludağ Üniversitesi’nde düzenlenen “10. Ulusal Profesyoneller ve Başarılı Yöneticilerle Sektörler” kongresine konuşmacı olarak katıldı ve gençlere profesyonel deneyimlerini aktardı.

Mehmet Özhaseki en başarılı belediye başkanı seçildi!

Türkiye genelinde en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanları listesinin ilk sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminatla 3,5 ton sucuk dağıtan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yer aldı.

Başbakan Davutoğlu Edirne Arasta Çarşısı'nın açılışını yaptı!

Başbakan Davutoğlu Edirne Arasta Çarşısı'nın açılışını yaptı. Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılmak üzere kente gelen Davutoğlu, kaldığı otelden araçla çarşının bulunduğu Selimiye Camisi arastasına geçti.

Başar Biberoğlu Haberi

Başar Biberoğlu

Sektörde 20. yılını dolduran ve Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarına gayrimenkul yönetim danışmanlığı hizmeti veren Başar Biberoğlu, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için önemli açıklamalarda bulundu. Öncelikle hangi amaçla gayrimenkulün satın alınacağına dikkat çeken Başar Biberoğlu Gayrimenkul Yönetim Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Başar Biberoğlu, “Gayrimenkul oturmak için mi, yoksa yatırım için mi alınacak? Gayrimenkul satın alacakların öncelikle buna karar vermeleri gerekiyor.” derken, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için Zekeriyaköy’ün yıldızının yükseleceğini belirtiyor. 3. köprünün Uskumruköy’e bağlantısının olması, yeni açılan Sarıyer tüneli ve akabinde yapımına başlanan yeni yolların Zekeriyaköy’e katma değer kazandıracağını ifade eden Başar Biberoğlu, İstanbul’un merkezi noktalarının hemen yakınında, doğanın tam merkezinde yer alan Zekeriyaköy’den gayrimenkul satın almak isteyenlerin ellerini çabuk tutmalarını söylüyor.



Zekeriköy’ün çehresi değişiyor


Avrupa yakasının yeni yükselen yıldızı Zekeriyaköy’de...