29 / 03 / 2024

Başar Gayrimenkul

Başar Gayrimenkul

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kare İnşaat Emlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık 2013 tarihinde Taksim, Mithatpaşa Apartmanı'nda kuruldu

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Arazi Gayrimenkul İnşaat İmalat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Natalıe Ann Mılls tarafından kuruldu.

Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı!

Gayrimenkul Danışmanı Mehmet Adak, bugünkü yazısında ''Emlak danışmanlığında başarının 20 kuralı'' konusunu kaleme aldı....

Eminevim'in başarılı 69 çalışanı ödüllendirildi!

Eminevim, başarılı gayrimenkul çalışanlarını ödüllendirmek için Emin Üstün Başarı Ödülleri gecesi düzenledi. Gecede performansları ile fark yaratan 69 çalışan ödüllendirildi...

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Evrim Kırmızıtaş Başaran Yaşam Boyu Başarı ödülü aldı!

"Dünyanın en büyük gayrimenkul firması olan RE/MAX'ın geçtiğimiz geceki ödül töreninde başarılı gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran "Yaşam Boyu Başarı" ödülü aldı.

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Evrim Kırmızıtaş Başaran'a Yaşam Boyu Başarı ödülü!

Ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran'a , Re/max Amerika tarafından Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi...

Altın Emlak başarılı temsilcilerini ödüllendirdi!

Altın Emlak temsilcileri ve gayrimenkul danışmanları İstanbul Gönen Otel’de bir araya geldi. Zingat sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonda başarılı temsilciler ödüllendirildi...

Gayrimenkulde başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer!

Gayrimenkul sektörü ve emlak piyasasını değerlendiren Remax Analiz ‘de gayrimenkul danışmanı olan Ayla Can, "Gayrimenkul sektöründe başarının yolu müşteri memnuniyetinden geçer" dedi.

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor!

RE/MAX Gökçem, başarıları ile dikkat çekiyor. Gayrimenkul alanında yaptığı başarılı çalışmalarla genç yaşında pek çok ödüle layık görülen RE/MAX Broker/Owner’ı Uğur Tosun, dünya genelindeki binlerce RE/MAX ofisi arasında üçün olarak bu başarısını da tescilledi.

Gayrimenkul profesyonellerinin başarı sırları!

"Vazgeçmeyi" başarısızlık olarak değerlendirmeyen iş dünyasının liderlerinin vazgeçmek için bekledikleri süre ortalama 2 ay civarında..

Başar Gayrimenkul Haberi

Başar Gayrimenkul

Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kare İnşaat Emlak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü bina inşa etmek ve ettirmek taahhütlerde bulunmak kat karşılığı sözleşmelerini akdetmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Başar Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Taksim, Gümüşssuyu Ömer Avni Mahallesi, İnönü Caddesi, Mithatpaşa Apartmanı, No:48 Kat:1...