29 / 03 / 2024

başarır inşaat helenium wings daire

başarır inşaat helenium wings daire

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Helenium Wings iletişim!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Helenium Wings iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Helenium Wings Kurtköy projesi Başarır İnşaat imzası taşıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor...

Başarır İnşaat Helenium Wings!

İstanbul Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Başarır İnşaat Helenium Wings projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Helenium Wings satılık!

Helenium Wings satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde satışa sunuluyor

Helenium Wings örnek daire!

Helenium Wings örnek daire resimleri, satılık konut fiyatları ve iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Konyalıların 19 yıldır beklediği metro projesinde son dakika! 'Çin kredisi' engeli aşıldı! İnşaat çalışmaları başlıyor

19 yıldır Konya'nın gündeminde olan Konya metro projesi ile ilgili son dakika açıklaması geldi.  AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan kanuni süreçlerin başlaması ile inşaatın başlayacağını açıkladı.

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Isparta Gelendost'ta bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı mecliste!

Isparta ilinin Gelendost ilçesine bağlı bir köyde yapımına başlanan baraj inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Cesur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Almanya'da en çok iflas başvurusu inşaat sektöründe yaşandı!

Almanya'da 2020 Ekim ayında yapılan 170 iflas başvurusunun 134'ü inşaat sektöründen oldu. 

Konya'dan İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi!

Konya İHH İnsani Yardım Derneği, 24 metrekare genişliğinde 1+1 konseptinde 20 bin briket ev yapımı için İdlib'e 25 tır inşaat malzemesi gönderildi...

Başyazıcı İnşaat'tan 2 yeni yatırım!

Et, tekstil, gayrimenkul, inşaat, gıda, turizm, otelcilik, AVM ve perakende sektörlerinde faaliyet gösteren Başyazıcı Grup, inşaaqt sektöründe yatırıma odaklandı. Firma, 2 yeni kentsel dönüşüm yatırımına başlamayı planlıyor.

Ankara Bağlıca, inşaat sektöründe cazip bölge!

Yazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yazıcı ile Ankara'nın yeni cazibe noktası haline gelen Bağlıca ve inşaat sektörü konuşuldu.

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Başar Grup İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ziver Kerim Başar tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Başarır İnşaat 3 ilde enerji santralleri yapacak!

Başarır İnşaat 35 milyon dolarlık yatırım bedeliyle 3 enerji santrali inşa edecek. 22 yıldır gayrimenkul sektöründe adından söz ettiren firma yeni girişimlerle gündeme geliyor.

başarır inşaat helenium wings daire Haberi

başarır inşaat helenium wings daire

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. Teslimlerin hemen yapıldığı proje Başarır İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen Helenium Wings Rezidans'ta 1+1 daire fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Helenium Wings Konutları 5 bloktan oluşuyor. Projede 357 tane dairenin yanı sıra 27 tane dükkan bulunuyor. 


Kurtköy Helenium Wings'te çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları gibi ortak kullanım alanlarına yer veriliyor. 


Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Helenium Wings adres: Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı, No:3 Kurtköy...