20 / 04 / 2024

başhekim yılmaz çiftçi

başhekim yılmaz çiftçi

Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, yapımı devam eden 50 yataklı Devlet Hastanesi'nin TOKİ tarafından geçici kabulünün 15 Mart'ta yapılmasının planlandığını anlattı. Sağlık Bakanlığı tarafından C grubuna alındığını, hastanede tüm uzman branşların bulunacak.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Çiftçiler aman dikkat! Çiftçi Kayıt Sistemi başvurularını kaçırmayın! Son tarih resmen açıklandı! 

Çiftçi Kayıt Sistemi için başvurular 1 Eylül tarihinde resmen başlamıştı. Peki Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları için son tarih ne zaman? Nasıl başvuru yapılır? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dolar için rakam verdi: 47 lirayı görecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz dolar kurundaki 2023, 2024, 2025 ve 2026 beklentilerini peş peşe açıkladı.

Cem Tayfun Yılmaz ne iş yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur?

Cem Tayfun Yılmaz kimdir? Cem Tayfun Yılmaz hangi mesleği yapıyor? Cem Tayfun Yılmaz nereden mezundur? İşte detaylar!

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

Ziya Yılmaz: Konut yatırımı için en doğru zaman bu zaman!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada konut yatırımı için en doğru zamanın bu zaman olduğunu söyledi.

Ziya Yılmaz: Konutta lüks anlayışı pandemiden sonra değişti

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut sektöründe pandemiyle birlikte lüks anlayışının da değiştiğini söylerken, Yeni Levent Projesi ile ilgili de bilgiler verdi.

Genç çiftçiler hemen bakın! Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Başvuru şartları neler?

KOSGEB genç çiftçiler için de destek sağlamayı sürdürüyor. Peki Kosgeb genç çiftçi desteği başvuruları başladı mı? Genç çiftçi desteği başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar...

Çiftçi Kayıt Sistemi'ne başvurular e-Devlet'ten yapılacak!

Tarım ve Orman Bakanı Kirişci, "2 milyon 171 bin 646 çiftçiyi kapsayan Çiftçi Kayıt Sistemi'ne elektronik yönetimle başvuru yaparak, üreticilere iş ve zaman kazandıracak bir sistemin hayata geçirileceğini açıkladı.

Çiftçilere müjde! 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL'lik destek veriliyor! İşte genç çiftçi kredisi başvuru şartları!

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyen milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek desteklerini açıkladı. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısını artırmak amacıyla 500 bin liraya ulaşan 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını hayata geçirdi.

Çiftçilere 2 yıl geri ödemesiz 500 bin TL kredi desteği! Genç çiftçi kredisine kimler başvurabilir?

Ziraat Bankası, çiftçilik yapmak isteyenlerin yüzünü güldürdü. Banka, 'Genç Çiftçi Kredisi ile Ziraat’in Desteği Benimle' sloganıyla tarım alanındaki genç sayısı yükseltmek için 500 bin TL'ye varan ve 2 yıl geri ödemesiz kredi fırsatını başlattı...

Çiftçiye 150 bin TL kredi müjdesi! 1 yıl geri ödeme yok! Çiftçi kredisine nasıl başvurulur? 

Gübre ve mazot fiyatlarında yaşanan yükseliş sebebiyle üretim yapmakta güçlük çeken milyonlarca çiftçiye kredi müjdesi geldi. Çiftçi kredisinde limitler artırıldı, süre de uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Sezgin Yılmaz yeniden İş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İş GYO'nun 23 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında; Yönetim Kurulu Başkanlığına Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

başhekim yılmaz çiftçi Haberi

başhekim yılmaz çiftçi

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Çiftçi, bölge halkına daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla Sağlık Bakanlığı ile yapılan yazışmalar sonucunda, hastanenin C grubunda olmasının onaylandığını açıkladı. Yeni hastanede nörolojiden radyolojiye, psikiyatriden beyin ve sinir cerrahisine, kadın-doğuma kadar tüm uzman branşların yer alacağını dile getiren Dr. Çiftçi, artık Kemerlilerin Antalya'ya gitmek zorunda kalmayacağını ifade etti. 


'ÖZEL HASTANELERLE YARIŞIYORUZ'

 Kemer'de yeni açılacak 50 yataklı Devlet Hastanesi'nin TOKİ tarafından geçici kabulünün 15 Mart'ta yapılmasının planlandığını anlatan Çiftçi, "Kaliteli, modern tıbbi cihazlarla donatılmış, güçlü hekim ve sağlık personeli kadrosuyla, sağlık turizmini hedefleyen, özel hastanelerle yarışan örnek bir hastane olma yolunda ilerliyoruz" dedi. 


'ESKİ HASTANE FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ OLUYOR' 

Antalya ile Kemer'de yaşlı ve emekli nüfusun yoğunluğuna dikkati çeken Dr. Yılmaz Çiftçi, şu an itibariyle...